Presedintele Klaus Iohannis participa la Consiliul National al PNL, care se reuneste, sambata, la Palatul Parlamentului, de la ora 11,00, informeaza Administratia Prezidentiala.

La Consiliul National al liberalilor se va discuta despre criteriile, procedura si calendarul de alcatuire a listei candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare, calendarul de desemnare a candidatilor PNL la functiile de primar in municipiile resedinta de judet si va fi supus dezbaterii si adoptarii un document intitulat 'Principiile bunei guvernari liberale', conform Agerpres.ro.

Norma de reprezentare la Consiliul National va fi de 1.500 de delegati - 1.022 de delegati alesi si 478 de delegati de drept.

Inainte de Consiliul National, conducerea PNL se va reuni intr-o sedinta a Biroului Politic National in care se va discuta despre reformularea criteriilor pentru selectarea candidatilor la europarlamentare, care au fost stabilite de BPN luni.

"Aici sunt niste discutii. Vedem daca in Biroul Politic National se va lua decizia respectiva. (...) Eu intotdeauna am cautat sa gasesc o solutie care sa fie impartasita de cat mai multi", a declarat vineri presedintele PNL, Ludovic Orban, la Parlament, intrebat daca in sedinta BPN de sambata se va discuta despre reformularea criteriilor pentru desemnarea candidatilor la europarlamentare.

Citeste si:
CCR a amanat dezbaterile asupra sesizarilor privind codurile penale
CCR a amanat, pentru joi,...

Potrivit acestuia, in BPN se va discuta si despre modificarile la Statutul PNL.

Sursa foto: agerpresfoto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
CCR amana pentru a saptea oara decizia privind Codurile penale