Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Consiliul National al PNL ca situatia generala din Romania este 'proasta', mentionand ca nu-i face placere sa faca aceasta afirmatie avand in vedere functia pe care o detine.

"Situatia este proasta. Nu-mi face nicio placere sa spun asa ceva fiindca sunt presedintele Romaniei", a spus Iohannis, exprimandu-si speranta ca, cu ajutorul PNL, se va ajunge la o Romanie in care sa fie bine, conform Agerpres.ro.

Seful statului le-a multumit liberalilor pentru modul in care l-au intampinat.

"PSD si ALDE au inceput sa demonteze justitia, au incercat sa o aduca sub control politic si incearca si acum. Au incercat sa inhibe lupta anticoruptie. Apoi au venit cu pacaleala prin care au promis oamenilor ca le cresc salariile si pensiile. Un politician pe nume Dragnea impreuna cu cativa acoliti au pus mana pe putere in PSD, Guvern si Parlament si de atunci incearca sa o foloseasca in scop personal pentru a scapa de justitie. Nu-i preocupa tara, nici imaginea Romaniei. Ii preocupa sa scape de dosare. Asa ceva n-am avut in Romania. Nu este posibil intr-o tara democratica! Au inceput actiuni de neimaginat perspane care indraznesc sa-si exprime public opozitia fata de PSD sunt luate in plina zi. Am ajuns sa ne intoarcem de unde am plecat? Sa dam cu piciorul la ce au construit generatii de romani? Eu va spun ca nu. Exista solutii. Voi sunteti cea mai importanta parte a acestei solutii. PNL este un partid puternic si nu este singur! Nu sunteti singuri! Aveti langa voi milioane de romani, alte partide in opozitie bine intentionate, societatea civila", a declarat Klaus Iohannis, conform Digi24.ro.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri