Continua ecourile dupa ce Liviu Dragnea a lansat ipoteza conform careia presedintele Klaus Iohannis ar putea fi acuzat de tradare. Ministrul Justitiei Tudorel Toader a vorbit despre acest subiect. Citeste in continuare principalele titluri din presa de astazi, 7 august.

Cum a ajuns PSD la concluzia ca Iohannis e tradator de tara. Reactiile dure ale lui Klaus Iohannis la adresa PSD i-au facut pe alesii acestui partid sa anunte ca sunt pregatiti sa inceapa procedura de suspendare a sefului statului prin acuzarea sa de „inalta tradare”, procedeu in care nu mai e necesara si organizarea unui referendum de demitere, relateaza Adevarul.

Tudorel Toader, despre o eventuala punere sub acuzare a presedintelui pentru inalta tradare. Ministrul Justitiei a declarat ca nu se poate pronunta in legatura cu o eventuala punere sub acuzare a presedintelui Klaus Iohannis pentru inalta tradare, deoarece “e treaba procurorilor si nu a unui ministru”.

“Am citit si eu in presa. Am vazut si eu aceasta dezbatere, dar la minister, pana am plecat eu vineri, nu era asa ceva. Iar ca eu sa ma pronunt pe o fapta penala, tocmai spuneam ca nu o voi face, pentru ca e treaba procurorilor si nu a unui ministru”, a explicat Tudorel Toader, la sediul Ministerului Justitiei, conform stirileprotv.ro

SUA, atentionare de ultima ora in legatura cu revocarea lui Kovesi de la DNA. Doi senatori americani i-au adresat premierului Romaniei, Viorica Dancila, o scrisoare prin care si-au exprimat ingrijorarea fata de demiterea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, potrivit Evenimentul Zilei.

Se rupe alianta PSD-ALDE?

Reactia vicepresedintelui ALDE, dupa ce Dragnea a spus ca Iohannis vrea sa-l convinga pe Tariceanu sa rupa alianta. Vicepresedintele ALDE, Andrei Gerea, a declarat ca nu exista probleme in colaborarea PSD-ALDE, coalitia fiind una solida, in contextul in care Liviu Dragnea a spus ca are informatii ca presedintele Klaus Iohannis vrea sa il convinga pe Calin Popescu Tariceanu sa rupa alianta, precizeaza Gandul.

Primaria Bucuresti da peste 20 de milioane de lei plus TVA pentru tabere gratuite pentru elevi si studenti sub 35 de ani. Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Proiecte Educationale si Sportive al Municipiului Bucuresti si Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, ofera in 2018 23.000 de tabere si excursii gratuite elevilor si studentilor din Bucuresti, la care se adauga si excursii pentru voluntari si profesori. Taberele sunt la munte, pe litoralul romanesc sau in Grecia, informeaza Hotnews.ro.

Masina anti-PSD. Procurorul a acceptat propunerea politistilor de la Rutiera de a clasa dosarul. Dosarul privind numerele de inmatriculare anti-PSD e, incepand de azi, oficial, inchis. Procurorii au acceptat propunerea de clasare venita din partea politistilor de la Rutiera. Soferul isi poate recupera permisul si poate circula acum in Romania. Citeste mai multe despre masina anti-PSD

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri