Ambasadorul Romaniei in Statele Unite va fi audiat in Comisia de control a SRI. Un nou partid politic va fi infiintat in Romania. Tariceanu a vorbit despre tentativa de asasinare a lui Liviu Dragnea. Citeste in continuare principalele titluri din presa de astazi.

Dragnea a cerut, Manda a executat. George Maior va fi audiat in Comisia de control SRI. Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, va fi audiat de Comisia de Control SRI marti, 4 septembrie, a declarat presedintele Comisiei, Claudiu Manda. Invitatia vine in contextul ultimelor declaratii legate de scrisoarea trimisa de avocatul lui Donald Trump, Rudolph Giuliani, in care este invocat si Maior. Cu o zi inainte, Liviu Dragnea, seful lui Manda, spunea ca Maior nu mai poate fi privit cu incredere de americani, transmite Adevarul.

Un nou partid politic va fi infiintat in Romania! Anunt de ultima ora: „Este nevoie de o noua forta politica”. Deputatul independent Remus Borza a anuntat ca va infiinta un nou partid politic in Romania, care „sa fie centrat pe problemele tarii si nu pe doctrine sau ideologii”. Intr-un amplu articol, publicat pe site-ul sau, Remus Borza precizeaza ca Romania „are nevoie de o restartare a mentalului colectiv si a comportamentului social, informeaza Evenimentul zilei.

Pentru un roman din cinci, munca nu inseamna iesirea din saracie. Potrivit datelor actualizate la inceputul acestei luni de Eurostat, Romania s-a mentinut pe primul loc intre statele UE in privinta ponderii angajatilor care se zbat in saracie, potrivit clasificarii internationale. Cu 18,9%, ne-am plasat cu mult peste celelalte doua tari de pe podium, Grecia (14,1%) si Spania (13,1%) si la mare distanta de tara cu cel mai scazut PIB/locuitor din Uniune, Bulgaria (11,4%). Ca definitie tehnica, este vorba despre persoanele cu varsta de cel putin 18 ani care, desi lucreaza, au un venit disponibil echivalent sub linia de saracie de 60% din valoarea mediana a venitului disponibil echivalent la nivel national, potrivit Curs de guvernare.

Tariceanu nu stia despre tentativa de asasinare a lui Liviu Dragnea

Tariceanu: Nu am fost "instiintat" despre o tentativa de asasinare a liderului PSD. Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, marti, ca nu a fost "instiintat" despre o tentativa de asasinare a liderului PSD, Liviu Dragnea. Intrebat daca a stiut despre tentativa de asasinare a lui Dragnea, Tariceanu a raspuns: "Nu am fost instiintat", transmite Jurnalul national.

Expert: Se incearca decredibilizarea justitiei ca sa se dea atacul la statul de drept in urmatoarele patru luni. Semnal de alarma tras de un expert in relatii internationale! Coalitia PSD-ALDE ar mai avea doar patru luni in care sa-si „rezolve” problemele din justitie. Conf. dr. Valentin Naumescu, expert in relatii internationale si profesor la Facultatea de Studii Europene a Universitatii Babes-Bolyai, a spus la Jurnalul de seara ca prin subiectul protocoalelor se incearca decredibilizarea justitiei si, astfel, sa dea „atacul decisiv la statul de drept”, informeaza Digi 24

Brazilia a decis sa isi trimita armata la grantia cu Venezuela. Presedintele Braziliei, Michel Temer, a decretat marti mobilizarea armatei in statul Roraima, la frontiera cu Venezuela, pentru mentinerea ordinii si asigurarea securitatii imigrantilor venezueleni, informeaza Reuters.

Ministrul apararii, Joaquim Silva e Luna, citat de AFP, a precizat ulterior ca trupele braziliene sunt deja pe pozitii la frontiera. Pe 18 august, localnicii din Pacaraima - un oras situat in apropierea granitei, in statul brazilian Roraima - s-au revoltat si au alungat inapoi in Venezuela sute de refugiati. In momentul respectiv, armata era deja prezenta pentru a impiedica agravarea situatiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri