Dupa ce a fost certata si luata la intrebari in public, joi dupa-amiaza, de un cetatean, Speranta Cliseru a anuntat ca va depune plangere penala pentru amenintare si ultraj, dar si o actiune civila pentru atacul asupra reputatiei sale, noteaza Ziare.com.

Vezi mai jos video

Prefectul Capitalei a anuntat ca va depune plangere penala pe numele cetateanului care a filmat-o si a luat-o la intrebari, "un fapt de o gravitate extrema".

"Astazi s-a intamplat un fapt de o gravitate extrema: in timp ce ma aflam la o intalnire privata, am fost urmarita si hartuita de o persoana necunoscuta, care mi-a adresat mai multe intrebari acuzatoare, a facut referire la o ancheta in curs a Parchetului Militar si a culminat cu atentionarea ca ar trebui 'sa stau ascunsa si sa ma gandesc de mai multe ori atunci cand ies in public'.

Anunt opinia publica in legatura cu faptul ca am luat decizia de a depune impotriva acestei persoane, pe care intre timp am identificat-o, o plangere penala pentru amenintare si ultraj dar si o actiune in raspundere civila delictuala pentru atacul adus reputatiei mele.

Si eu, ca toti cetatenii Romaniei, doresc sa se afle adevarul dar acesta nu se poate identifica decat in urma unei anchete profesioniste si nu prin amenintarea si hartuirea proferate de persoane care nu au calitatea sa investigheze", a declarat Speranta Cliseru.

Joi dupa-amiaza a aparut in mediul online o filmare in care prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, este luata la rost de un bucurestean, in timp ce se afla la o terasa.

Barbatul i-a reprosat prefectului ca soferul sau a parcat masina pe o trecere de pietoni, dar si faptul ca a iesit in public dupa evenimentele violente din 10 august, cand a avut loc protestul diasporei.

Printre altele, barbatul a somat-o pe Cliseru sa iasa in public si spuna direct si clar "Carmen Dan minte, domnul Dragnea face asta", la care prefectul Capitalei a raspuns: "Asta am spus".

Sursa foto: Captura Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri