Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a carui revocare a fost ceruta oficial de Liviu Dragnea, la finalul sedintei PSD de la Neptun, transmite ca cei care il contesta pot sta linistiti intrucat nu are nicio intentie politica si nu face ”actiuni subterane”. Pe de alta parte, intr-un interviu acordat Digi 24, el a avertizat ca ”va veni o vreme, si nu cred ca o sa le faca placere unora, cand voi putea sa vorbesc mai mult”, informeaza HotNews.

George Maior a acordat un interviu pentru „Pasaport diplomatic”, inainte de sedinta PSD de sambata, la finalul careia Liviu Dragnea a declarat ca premierul ii va cere ministrului de externe sa declanseze procedura de revocare a diplomatului. Totusi, potrivit legii si Constitutiei, rechemarea ambasadorilor se face prin decret semnat de seful statului.

Intrebat la Digi 24, de ce crede ca este invocat atat de des in scandalurile de politica interna, Maior a spus ca nu stie pentru ca nu este un tip mai interesant.

”Poate ca exista o anumita perceptie ca as putea, ba sa coordonez, de la Washington, miscari, asa cum s-a afirmat, de altfel, noi miscari politice, ba sa influentez anumite tendinte politice, sunt lucruri false. De fapt e o campanie recurenta de stiri false in ceea ce ma priveste, de analize fragmentate care vor sa proiecteze o anumita imagine. Vreau sa resping aceste lucruri”, a declarat Maior.

Ambasadorul a mai spus ca nu face actiuni ”subterane sau supraterane, de tip politic” si isi vede de treaba.

Sursa foto: Shutterstock / sirtravelalot

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri