Carmen Dan este aparata de Sindicatele din Politie dupa ce a fost atacata de Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. Dacian Ciolos nu slabeste nicio clipa atacurile la adresa PSD. Citeste mai departe cele mai importante subiecte din presa de azi, 3 septembrie.

Gabriela Firea, acuzatii fara precedent la adresa lui Carmen Dan: "Jandarmii au dormit o noapte pe jos, imbracati, ca niste vite. E inadmisibil". Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD si primar general al Capitalei, a declarat, duminica seara, faptul ca ministru de Interne, Carmen Dan, nu a fost preocupata de jandarmii din subordinea sa, acestia fiind lasati pentru o noapte sa doarma pe „jos, imbracati, ca niste vite“. Firea a cerut sambata seara demisia lui Carmen Dan, dar conducerea PSD s-a opus, informeaza adevarul.ro

Sindicatele din Politie o apara pe Carmen Dan in contextul violentelor din 10 august. Federatia Sindicatelor Democratice a Politistilor (FSDPR) se declara alaturi de ministrul de Interne, Carmen Dan, in criza generata dupa protestul din data de 10 august. Potrivit presedintelui Federatiei, Carmen Dan nu ar trebui sa-si dea demisia, asa cum a solicitat, sambata, Gabriela Firea. "Sa stiti ca noi suntem alaturi de conducerea ministerului, suntem alaturi de doamna Carmen Dan, pentru ca pana cand nu exista o hotarare a unei instante care sa spuna altceva fata de ce este acum, suntem pentru conducerea ministerului si nu altfel", a declarat, duminica Ionel Babus, presedintele FSDPR, federatie care intruneste opt sindicate ale politistilor, scrie ziare.com.

Contract de 250 de mii de euro, atribuit in mai putin de o ora de la cererea de oferta. Zilele Bucurestiului, organizate de o firma de turism cu un angajat si pierderi. Centrul de Arta, Creatie si Traditie, institutia subordonata Primariei Municipiului Bucuresti, va organiza anul acesta Zilele Bucurestiului intre 21 si 23 septembrie. Manifestarea se vrea una de exceptie si va fi organizata sub egida Centenarului. Municipalitatea a cerut Consiliului General, la finalul lui iulie, un buget de 2,3 milioane de lei pentru manifestarile legate de acest eveniment. Evenimentele de top ale manifestarii vor fi doua concerte gratuite organizate in Piata Constitutiei – al lui Rod Stewart si a lui Gheorghe Zamfir, scrie g4media.ro

Dacian Ciolos ataca PSD in contul pestei porcine

Dacian Ciolos, tot mai inversunat - Atac dur la PSD in scandalul pestei porcine. Fostul premier Dacian Ciolos a afirmat duminica faptul ca Guvernul PSD-ALDE este responsabil pentru criza pestei porcine africane din Romania, responsabilitati directe avand premierul Viorica Dancila, ministrul Agriculturii, Petre Daea, si directorul ANSVSA, Geronimo Branescu, conform stiripesurse.ro.

Doi jurnalisti Reuters au fost condamnaţi la închisoare în Myanmar. Un judecator din Myanmar a condamnat luni doi jurnalisti ai agentiei Reuters la sapte ani de inchisoare fiecare pentru obtinere de documente de stat secrete, informeaza BBC. Wa Lone (32 de ani) si Kyaw Soe Oo (28 de ani) au fost retinuti in Yangon in luna decembrie pentru incalcarea legii privind secretul oficial.

Cei doi jurnalisti au fost arestati pentru presupusa detinere de documente secrete referitoare la situatia din statul Rakhine, unde o operatiune de reprimare brutala din partea armatei a fortat 700.000 de membri ai comunitatii musulmane Rohingya sa-si paraseasca locuintele.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri