Candva colegi de partid, Liviu Dragnea si Victor Ponta au ajuns sa se dueleze în mediul online. Fostul Premier al României a lansat doua atacuri la actualul lider PSD. Citeste in continuare cele mai importante titluri din presa de astazi, 4 septembrie.

Ponta rascoleste Facebook-ul lui Dragnea dupa pesta porcina. Victor Ponta a publicat pe contul sau de Facebook o captura dupa postare mai veche a lui Liviu Dragnea de pe aceeasi retea de socializare, in care liderul PSD anunta eradicarea pestei porcine din Romania. „Despre pesta porcina acum am aflat ca inca din 2017 Liviu Dragnea a rezolvat problema si a primit si un premiu pentru asta! Dupa care a vandut toti porcii de la ferma din Salcia!!! Si a mai facut cateva milioane de euro!”, a comentat Victor Ponta, potrivit Jurnalul.ro.

Victor Ponta pune degetul pe rana si explica o mare bomba cu ceas a Romaniei: Este extrem de periculos. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca Liviu Dragnea si Darius Valcov sunt total dezinteresati de ceea ce se va întampla dupa ce ei nu vor mai fi la putere. El sustine ca acesti oameni sunt extrem de periculosi pentru ca vor lua cele mai riscante decizii, informeaza stiripesurse.ro.

Locuiesc in cartiere rezidentiale de langa Bucuresti, dar fac cateva ore pana in centru. Bucurestiul este singura capitala europena fara transport metropolitan integrat. Metroul si tramvaiele nu ajung in afara orasului, iar microbuzele nu sunt sincronizate intre ele. Nu au statii si nu au un orar bine stabilit. Oamenii fac ore din centru pana in zonele limitrofe. Transportul nu a tinut pasul cu explozia de cartiere din zona metropolitana. Responsabila este o fosta autoritate din Ministerul Transporturilor. Angajatii, majoritatea sefi, au tocat sapte ani la rand banii statului degeaba, sustin patronatele, potrivit Stirile Pro Tv.

Romanul care a construit cu 500.000 de dolari un motor de racheta despre care sustine ca este unic in lume. A preluat un proiect abandonat de NASA. Dumitru Popescu, un roman originar din judetul Valcea care locuieste de mai multi ani in Statele Unite, a prezentat la sfarsitul saptamanii trecute prototipul unui motor numit "liniar aerospike", despre care spun ca este o creatie adusa in acest stadiu in premiera mondiala. Popescu, specializat in inginerie aerospatiala, si-a prezentat creatia in weekendul recent incheiat, in comuna valceana Stoenesti. Proiectul facut public la Valcea este un parteneriat intre compania din SUA si un ONG intitulat tot ARCA (Asociatia Romana pentru Cosmonautica si Aeronautica), infiintat la Valcea in 1999 de catre Dumitru Popescu si alti cativa pasionati de rachete si aeronautica, potrivit Adevarul.

Cristi Borcea a primit 10 permisii de iesire din penitenciar în mod ilegal

Sindicalistii din penitenciare: Un detinut VIP a fost favorizat sub privirile lui Tudorel Toader. Presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, Sorin Dumitrascu, afirma ca fostul detinut Cristian Borcea ar fi obtinut 10 permisii de iesire din penitenciar in mod nelegal, ”sub privirile lui Tudorel Toader”. Dumitrascu afirma ca a cerut Ministrului Justitiei sa dispuna verificarea modului in care au fost acordate, in perioada iunie 2017 - iunie 2018 aceste recompense cu permisiunea de iesire din penitenciar pentru detinutul Cristian Borcea.

Speranta Cliseru si Gabriela Firea, la Parchetul General. „Intotdeauna vorbesc pe baza de argumente”, spune primarul general. Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a venit din nou, marti, la sectia miliara a Parchetului General. Desi era de asteptat ca procurorii care ancheteaza violentele de la protestul din 10 august sa fi chemat-o pentru noi explicatii, ea a sugerat la iesire ca a venit in legatura cu un alt dosar. Pe de alta parte, si Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a venit marti la Parchetul General, unde va fi audiata in dosarul violentelor din 10 august din Piata Victoriei. Pana luni seara, procurorii au inregistrat 770 de plangeri la adresa Jandarmeriei, conform Digi 24.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri