Continua gafele Vioricai Dancila. La vizita oficiala realizata in Spania, Premierul Romaniei s-a asezat pe scaunul omologului sau spaniol, Pedro Sanchez. Scrisoarea lui Rudolph Giuliani pentru Bucuresti a convins 7 senatori americani sa ceara Departamentului de Justitie verificarea activitatii fostului primar al orasului New York. Citeste in continuare cele mai importante titluri din presa de azi, 7 septembrie.

Viorica Dancila s-a asezat pe scaunul gresit in timpul intalnirii cu presedintele guvernului spaniol. Guvernul Romaniei a sters imaginile in care, in timpul vizitei sale oficiale in Spania, a fost ridicata de un reprezentant al protocolului de la Madrid, dupa ce s-a asezat pe scaunul rezervat premierului spaniol, Pedro Sanchez. O inregistrare video distribuita de colaborator al USR, Laurentiu Dinca, arata cum Viorica Dancila este invitata de premierul spaniol sa se aseze pe unul dintre cele doua scaune disponibile. Sanchez pune cate o mana pe fiecare dintre cele doua scaune, iar premierul roman il alege pe cel mai apropiat, relateazaa Hotnews.ro.

Scrisoarea lui Giuliani pentru Bucuresti face valuri in SUA. Sapte senatori democrati cer Departamentului de Justitie sa verifice daca Rudolph Giuliani, avocatul presedintelui Donald Trump, a respectat regulile Foreign Agents Registration Act (FARA), in urma relatarilor recente din presa care sugereaza ca a "desfasurat o serie de activitati politice si de relatii publice in numele unor entitati straine". Cei sapte senatori americani fac referire si la scrisoarea transmisa recent de catre Giuliani autoritatilor romane, in care critica anchetele anticoruptie din tara noastra, avand o opinie care contravine celei a Departamentului de Stat al SUA, relateaza News.ro.

Lia Olguta Vasilescu spune in ce conditii ar putea pleca Liviu Dragnea de la conducerea PSD. Liviu Dragnea poate sa paraseasca functia de presedinte al PSD doar in urma unui Congres, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, subliniind, ca niciun scandal nu face bine partidului. Aceasta a afirmat, in legatura cu acuzatiile pe care primarul Capitalei i le-a adus presedintelui PSD, ca este posibil sa fie blocaje in privinta unor proiecte, dar refuza sa creada ca ar fi puse de cineva din conducerea partidului, potrivit Jurnalului national.

Noua taxa auto ar putea intra in vigoare anul viitor

Forma finala a unei noi taxe de poluare va fi gasita pana la sfarsitul lui 2018, iar de la inceputul anului viitor vom sti exact ceea ce avem de facut, a declarat, joi seara, vicepremierul si ministru al Mediului, Gratiela-Leocadia Gavrilescu.

“Eu am pus termen - si atunci cand imi pun termen mi-am luat angajamentul, si o si fac - ca undeva pana la sfarsitul anului sa gasim forma finala (a taxei de poluare - n. r.), ca la inceputul anului viitor sa stim exact ceea ce avem de facut, cum gandim proiectele de mediu. Poate de la 1 ianuarie, poate cu o perioada de tranzitie pana la 31 martie, asa cum ne-am obisnuit, ca lumea sa poata sa se acomodeze - si asa este normal -, iar comunicarea noastra catre cetateni este ca trebuie sa fie foarte bine facuta”, a sustinut ministrul Mediului conform Agerpres.

Legea gazelor ar putea rupe intelegerile dintre Dragnea si Tariceanu. Sedinta coalitiei de guvernare, de joi, a fost precedata de intalniri la varf intre liderii celor doua formatiuni, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Nici nu s-a pus in discutie tema candidatului la presedintie deoarece subiectul fi erbinte al acestei perioade este altul: exploatarea gazelor din Marea Neagra, scrie Evenimentul zilei.

Detinutul Borcea, tratament de VIP. In 4 ani executati, credite cat pentru 300 de detinuti la un loc. Cristian Borcea lucra necalificat, in timp ce facea cursuri de calificare si se scolariza primar, participand simultan la activitati sportive ori dezbateri sau recenzii de carte, desi suferea de nu mai putin de 12 afectiuni medicale si era apt pentru munci usoare, se arata intr-un comunicat al Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a inceput audierile in dosarul 275/P/2018 constituit in urma denuntului referitor la posibile fapte de coruptie in legatura cu favorizarea detinutului Cristian Borcea prin acordarea in mod ilegal a unor recompense, informeaza Digi 24.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri