Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la Antena 3, ca nu stie daca fotografia in care el apare alaturi de George Maior si care a fost prezentata de fostul premier Victor Ponta este reala sau nu, afirmand ca "securistii sunt in stare de orice", potrivit Ziare.com.

De asemenea, liderul PSD a spus ca el nu a ascuns faptul ca s-a intalnit cu George Maior si cu Florian Coldea si a explicat ca faptul ca apare in poze stand de vorba cu unul si cu altul nu il compromite pe el, ci ii compromite pe ei, pentru ca "arata inca o data cat de securisti sunt".

"Habar nu am daca fotografie de aseara este reala sau nu. Securistii sunt in stare de orice, sa photoshopeze, dar eu nu am ascuns niciodata faptul ca m-am intalnit cu Maior si cu Coldea. Din ce imi aduc aminte, cred ca atunci era vorba de un eveniment, ziua SRI. La acest eveniment erau peste 100 de oameni, membrii Guvernului, eu atunci eram vicepremier, conducerea Parchetelor, conducerea ICCJ, lideri de partide din opozitie, parlamentari din Comisia SRI, deci eram 100 si ceva de persoane. Primeam invitatie si mergeam. Maine-poimaine, poate sa apara o poza intre mine si Gabi Vlase. Chiar am facut poze cu Gabi Vlase", a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus ca atunci nu avea de unde sa stie faptul ca Maior si Kovesi "stateau cu fundul pe niste protocoale ilegale si neconstitutionale". Dragnea a mai sustinut ca aceste poze ii sunt date lui Ponta de catre Maior, care ar trebui "sa scoata toate pozele de la aceste evenimente care erau semipublice".

"Ei faceau poze cu noi si in spate ne faceau dosare. Asa faceau si Maior si Kovesi"

"Nu aveam de unde sa stiu eu atunci ca si Maior, si Kovesi, care apare acolo in fundal, stateau cu fundul pe niste protocoale ilegale si neconstitutionale, dar astea sunt metode securiste. De ce nu scot toate pozele? Eu chiar ii zic lui Ponta, de fapt lui Maior, ca Maior i le da, sa scoata toate pozele de la aceste evenimente care erau semipublice. Erau un fotograf de la SRI care facea poze", a mai declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a afirmat, ironic, ca poate apare intr-o poza si cu fosta judecatoare Livia Stanciu, cea care l-a condamnat in dosarul Referendumului.

"Poate apar intr-o poza cu doamna Livia Stanciu, care ulteiror m-a si condamnat sau m-a condamnat. Faptul ca intr-o locatie eu am poze stand de vorba cu unul si cu altul, nu ma compromite pe mine, ci ii compromite pe ei, pentru ca arata inca o data cat de securisti sunt", a adaugat Liviu Dragnea.

Seful PSD a incheiat spunand ca "ei faceau poze cu noi si in spate ne faceau dosare. Asa faceau si Maior si Kovesi".

Fotografia postata de Ponta

Fostul premier Victor Ponta a publicat duminica seara pe contul sau de Facebook o fotografie in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alaturi de fostul director al Serviciului Roman de Informatii (SRI), George Maior, iar in planul al doilea poate fi vazuta fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi, stand pe o canapea. Ponta ii roaga pe "curajosii" din Comitetul Executiv (CEx) sa il intrebe pe Dragnea cat de tare lupta el cu George Maior in anii trecuti.

Luni seara, Victor Ponta a prezentat, la B1, fotografia in original cu Liviu Dragnea si George Maior, dar si o poza in care Liviu Dragnea apare cu Florian Coldea si George Maior.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri