Unitatea celor care s-au exprimat impotriva conducerii PSD nu este una distructiva pentru partid si coalitie, a declarat, luni, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD.

Gabriela Firea a aratat ca exista puncte de vedere "care nu sunt chiar atat de fidele, de exacte cu ceea ce se spune la nivel de conducere", dar, dupa ce se ia o decizie intr-un for de conducere, aceasta trebuie respectata, potrivit Agerpres.

Intrebata daca grupul celor care au votat vineri impotriva sustinerii lui Liviu Dragnea ramane unit, Firea a precizat ca acest grup este compus de fapt din 11 persoane, "poate chiar mai multe", dar unitatea acestora nu este una distructiva pentru PSD.

"Eu spun ca sunt 11 si poate chiar mai multi, pentru ca au fost si cativa care au absentat motivat pentru ca pierdeau avionul. Unitatea noastra nu este distructiva, nu este impotriva unei persoane, ci este - si am afirmat-o - pentru imbunatatirea deciziilor in partid cu scopul ca guvernarea sa fie si mai performanta, coalitia majoritara din Parlament sa functioneze si mai bine, iar ceea ce am promis la nivel central si local pentru romani sa se duca la indeplinire, in paralel cu aceasta lupta care este respectabila si care este legitima de a pune capat practicilor nedemocratice in ceea ce priveste functionarea eficienta a actului de justitie", a sustinut Gabriela Firea, inainte de inceperea sedintei Biroului Permanent National al PSD.

Vineri, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a primit un vot de sustinere din partea a 55 de membri ai CExN, doar 8 pronuntandu-se impotriva.

Citeste si: PNL, proiect de lege pentru schimbarea lui Liviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri