Pe teritoriul Republicii Moldova au fost deschise 35 de sectii de votare unde cei care detin cetatenie romana pot vota in cadrul referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutia Romaniei, informeaza sambata presa de la Chisinau, potrivit Agerpres.

Referendumul a inceput deja de vineri seara in diaspora. Prima sectie de votare care s-a deschis a fost cea din Auckland, Noua Zeelanda, unde votul a inceput vineri, la ora 21:00, ora Romaniei (sambata, ora 7:00, ora locala). Va fi un referendum ce se va desfasura pe parcursul a doua zile, sambata si duminica.

In ansamblu, votul in strainatate se va desfasura pe durata a 58 de ore. Raportat la fusul orar din Romania, procesul electoral din strainatate se va incheia luni, 8 octombrie, pe Coasta de Vest a SUA si Canada (sectiile de votare de la Los Angeles, Seattle, San Francisco, Las Vegas, Sacramento, Phoenix si Portland in SUA si Vancouver in Canada) la ora 7:00, ora Romaniei.

In total, Ministerul de Externe al Romaniei a organizat la referendumul pentru revizuirea Constitutiei din 6 si 7 octombrie 378 de sectii de votare in afara tarii. Cele mai multe sectii de votare sunt organizate in Italia (58), Spania (48), Republica Moldova (35), Statele Unite ale Americii (32), Marea Britanie (19), Franta (15), Germania (14).

Sursa foto: Shutterstock / Serghei Starus

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri