Dacian Ciolos a fost admonestat marti, la Iasi, de proprietara unei patiserii din oras, dupa ce fostul premier i-a cerut sa semneze pentru campania ”Oameni noi in politica”.

Potrivit iasitvlife.ro, Dacian Ciolos a intrat intr-o patiserie pentru a strange semnaturi in cadrul campaniei "Oameni noi in politica". Dupa o discutie cu proprietara patiseriei, care s-a plans de clasa politica din Romania, aceasta l-a invitat pe fostul premier sa iasa din sediu, pe motiv ca pierde timpul si clientii.

”Am copil care a invatat foarte mult, a fost olimpic in aceasta tara si a plecat datorita sistemului si datorita birocratiei din Romania. Da? Deci fata mea a facut Dreptul, a facut masteratul in Madrid si nu vrea sa profeseze in Romania. Si mai mult de atat .., nu, nu semnez nimic. Si niciodata nu voi mai merge la vot in Romania”.

”Deci daca stau asa si vi le spun pe toate m-ar durea capul si ne-ar trebui multe zile, ca sa .. Deci este foarte foarte greu sa traiesc, sa razbati in Romania. Deci gata, ca eu pierd timpul si pierd clientii. Imi pare rau. Imi pare bine ca v-am vazut.”.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri