Dacian Ciolos a fost admonestat marti, la Iasi, de proprietara unei patiserii din oras, dupa ce fostul premier i-a cerut sa semneze pentru campania ”Oameni noi in politica”.

Potrivit iasitvlife.ro, Dacian Ciolos a intrat intr-o patiserie pentru a strange semnaturi in cadrul campaniei "Oameni noi in politica". Dupa o discutie cu proprietara patiseriei, care s-a plans de clasa politica din Romania, aceasta l-a invitat pe fostul premier sa iasa din sediu, pe motiv ca pierde timpul si clientii.

”Am copil care a invatat foarte mult, a fost olimpic in aceasta tara si a plecat datorita sistemului si datorita birocratiei din Romania. Da? Deci fata mea a facut Dreptul, a facut masteratul in Madrid si nu vrea sa profeseze in Romania. Si mai mult de atat .., nu, nu semnez nimic. Si niciodata nu voi mai merge la vot in Romania”.

”Deci daca stau asa si vi le spun pe toate m-ar durea capul si ne-ar trebui multe zile, ca sa .. Deci este foarte foarte greu sa traiesc, sa razbati in Romania. Deci gata, ca eu pierd timpul si pierd clientii. Imi pare rau. Imi pare bine ca v-am vazut.”.

Citeste si:
Ciolos vrea ca Guvernul sa pregateasca reintegrarea romanilor din UK
Dacian Ciolos: Guvernul sa...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Primul oras din Romania unde ar putea fi interzise petardele