Potrivit unor sondaje realizate in ultimul timp, in ceea ce priveste intentia de vot a partidelor, PSD a ajuns la 28%, in timp ce PNL se situeaza la 27%. In plus, Miscarea Romania Impreuna, partidul condus de Dacian Ciolos a depasit USR, iar ALDE a trecut, surprinzator, de 11%, scrie Digi24.

Doua sondaje realizate in ultima perioada au fost prezentate la emisiunea Jurnalul de seara, de la Digi24. Unul in ceea ce priveste intentia de vot a partidelor, iar al doilea despre intentia de vot la alegerile prezidentiale din 2019 si gradul de incredere al posibililor candidati. Sondajele au fost dezbatute la emisiunea Jurnalul de seara. Urmariti inregistrarea aici.

Sondajul IMAS in ceea ce priveste intentia de vot a partidelor la alegerile parlamentare a fost comandat de USR. Cercetarea a avut loc in luna septembrie, inainte de referendumul pentru familia traditionala.

Partidul lui Ciolos, inaintea USR. Gabriela Firea castiga increderea romanilor

Astfel, PSD a ajuns la 28%, in timp ce PNL se situeaza la 27%. Miscarea Romania Impreuna, partidul condus de Dacian Ciolos a depasit USR, iar ALDE a trecut, surprinzator, de 11%.

Gradul de incredere in politicieni (Sondaj Curs, perioada 20 septembrie - 1 octombrie):

Gabriela Firea: 50%

Klaus Iohannis: 41%

Calin Popescu Tariceanu: 37%

Victor Ponta: 34%

Ludovic Orban: 23%

Crin Antonescu: 21%

De asemenea, de notat este faptul ca Liviu Dragnea nu a fost inclus in acest sondaj.

Intentie de vot alegeri prezidentiale 2019 (Sondaj Curs, perioada 20 septembrie - 1 octombrie):

Klaus Iohannis: 40%

Calin Popescu Tariceanu: 29%

Liviu Dragnea: 13%

Dacian Ciolos: 10%

Kelemen Hunor: 2%

Eugen Tomac: 1%

Alt candidat: 5%

De asemenea, intr-o inregistrare audio prezentata de Romania TV marti seara, Adrian Tutuianu spune ca PSD nu va avea nicio sansa la prezidentiale in fata lui Klaus Iohannis. Potrivit cifrelor prezentate de senatorul PSD de Dambovita, Klaus Iohannis ar obtine 23%; Calin Popescu Tariceanu - 9%; Laura Codruta Kovesi - 8%; Dacian Ciolos - 7%; Liviu Dragnea - 4%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri