Premierul Romaniei Viorica Dancila se afla intr-o vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite. Ea a vizitat miercuri Moscheea Sheikh Zayed din Abu Dhabi.

Premierul Dancila a vizitat miercuri, alaturi de ambasadorul Emiratelor Unite Arabe, Ahmed Abdullah Al Matroushi, Moscheea Sheikh Zayed, informeaza Emirates News Agency. Viorica Dancila a vizitat moscheea imbracata in haine islamice si si-a acoperit capul cu un val.

Ea si delegatia au mers la mormantul seicului Zayed, unde i s-a vorbit despre arhitectura si istoria moscheii si despre calitatile deosebite de conducator ale tatalui fondator al natiunii.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite a continuat pentru prim-ministrul Viorica Dancila si joi, 18 octombrie. In aceasta zi a avut o intrevedere cu Noura Khalifa Al Suwaidi, directorul Uniunii generale a femeilor din Emiratele Arabe Unite, organizatie de stat infiintata in 1975, sub presedintia Seica Fatima Bint Mubarak, transmite Guvernul Romaniei.

In cadrul convorbirilor, premierul Viorica Dancila a salutat activitatea desfasurata de Uniunea generala a femeilor pentru promovarea statutului femeilor, atat la nivel national, cat si in diverse foruri regionale si internationale, a politicilor legate de sprijinirea familiei si protectia copilului.

Citeste si:
Dancila ar putea ramane fara mandatul de parlamentar
Dancila ar putea ramane fara...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Dancila pleaca intr-un nou turneu extern si se intalneste cu Netanyahu