Potrivit unor surse Digi24, PSD va avea doua sedinte ale Comitetului National Executiv. Asadar, un CEx va fi dedicat exclusiv remanierii, iar in alta sedinta ar urma sa fie discutata situatia celor care au criticat conducerea partidului, cu precadere Gabriela Firea.

Cu toate ca decizia oficiala va fi luata vineri, aproape sigur vor fi doua sedinte CEx, iar una dintre ele chiar saptamana viitoare. Liviu Dragnea isi doreste lucrul acesta. El vrea sa discute cu mai multi lideri PSD pentru a stabili exact daca prima va fi discutia referitoare la situatia tensionata din partid sau va fi discutia despre activitatea ministrilor.

Unii colegi social-democrati s-au intalnit si au discutat despre unele conditiile pe care ar avea de gand sa le impuna la urmatorul CEx. Ei vor sa fie pastrat in functie vicepremierul Paul Stanescu, care detine si portofoliul de la Dezvoltare Nationala, motivul fiind ca nu i s-au adus reprosuri in ceea ce priveste activitatea sa guvernamentala. Pe de alta parte, ei doresc sa nu fie sanctionati colegii care l-au criticat pe Liviu Dragnea.

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova (PSD), s-a declarat miercuri, la Parlament, "flatat" de faptul ca numele sau figureaza pe listele pentru remanierea guvernamentala si a indicat ca nu are nimic sa-si reproseze.

Vicepremierul Viorel Stefan a declarat, miercuri, la Parlament, ca nu poate sa anticipeze daca va mai ramane sau nu in Guvern dupa remaniere, insa a precizat ca merge pe proiectul sefiei ASF la care si-a depus candidatura, scrie Ziare.com.

Liviu Dragnea a spus, miercuri, ca la aceasta ora nu se pune problema remanierii ministrului Justitiei, Tudorel Toader si ca remanierea membrilor Guvernului nu ar avea nicio legatura cu o posibila OUG pentru amnistie si gratiere.

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, ca a incheiat evaluarea ministrilor, urmand sa o prezinte in Comitetul Executiv National PSD. Seful Executivului a refuzat sa dea nume sau sa precizeze cati ministri vor parasi Cabinetul.

Premierul Viorica Dancila va efectua o vizita, vineri, la Varna, iar in intervalul 3-8 noiembrie va merge in Sultanatul Oman si in Qatar.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri