Jurnalistul Cristian Tudor Popescu i-a criticat pe premierul Viorica Dancila si pe presedintele PSD Liviu Dragnea pentru reactiile avute atunci cand au fost intrebati de jurnalisti daca au un mesaj pentru victimele tragediei din Colectiv.

„Nu e om. Am scris odata un text, „Femeia nu e om”, cu 25 de ani in urma, si mi-am luat pentru textul ala, Dumnezeule! Culmea este ca in acel text, la sfarsit, spuneam ca femeia nu e om pentru ca e mai aproape de Dumnezeu decat barbatul, asta era ultima fraza din text. Dar se pare ca nu au avut rabdare sa citeasca, au ramas la titlu.

Femeia nu e om, spuneam, dar femeia asta nu e om. Nu esti om daca nu raspunzi. Putea sa raspunda in orice fel. Putea sa spuna: Dumnezeu sa-i ierte, sa-odihneasca, de pilda. Putea sa spuna: pacat de vietile lor, ca erau tineri. Putea sa spuna: foarte bine ca au murit, ca erau niste satanisti si drogati, ce cautau acolo? Si asta era o reactie umana. Dar ca sa spui: multumesc, multumesc, de doua ori si sa te uiti ca... am trei variante: capra-n grau (o scoatem, ca avem o cacofonie), rama-n piatra sau curca-n lemne...”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

”Nici macar nu a ramas in neomenia ei pana la capat. Si asta i-ar fi dat macar o boare de umanitate. Sa taca dracului din gura – ma adapez, cum zicea dl Iliescu, ma adapez si eu de la dl Dragnea, daca a zis al treilea om in stat, cum sa nu zic si eu? Sa taca, sa nu trimita comunicatul ala, sa o lase asa cum a cazut sau cum spunea Dan Iosif, Dumnezeu sa-l ierte, laso-n sange!”, a mai spus CTP pentru sursa citata.

Reactiile celor doi oficiali PSD au venit pe 30 octombrie, la 3 ani de la tragedie

Reactia lui CTP vine la doua zile dupa ce Premierul Romaniei a plecat din fata microfoanelor in momentul in care a fost intrebata despre tragedia Colectiv. Reactia Vioricai Dancila a venit chia in ziua in care se implineau 3 ani de la teribila tragedie care a lovit clubul Colectiv, din sectorul 4 al Capitalei.

Cristian Tudor Popescu, despre Liviu Dragnea: „Este foarte clar, din nou, manipularea, este aluzia la ceea ce circula prin popor, pentru ca a fost tot timpul raspandit de propagandaii PSD, ideea ca Iohannis a pus foc, ca a zis fraza aia acolo: a trebuit sa moara atatia oameni ca sa plece Ponta din functia de prim-ministru si coruptia ucide. Si pe baza acestor fraze, nu-i asa? Rezulta ca Iohannis, cu tehnica din strainatate – sunt analize, ca a mers flacara cu 40 de metri pe secunda, asa ceva nu exista, materiale civile, numai substante militare – deci Iohannis a pus focul, cu niste agenti din afara, eventual al lui Soros, ca sa-l dea jos pe Ponta”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri