Senatorul Niculae Badalau a fost amendat de politisti. A primit o sanctiune de 5.000 de lei pentru ca nu avea securizata arma, cea pe care i-au furat-o hotii vineri noaptea, potrivit Digi24.

Parlamentarul dormea impreuna cu familia la etaj, in vila lui de langa Bucuresti, in timp ce talharii pradau parterul. Politicianul le-a spus politistilor ca a ramas fara bani, bijuterii si o arma, dar a insistat ca presa nu trebuie sa afle valoarea pagubei.

Parlamentarul PSD a declarat ca arma sa era tinuta intr-un sertar si era incarcata. Intr-un moment de panica se putea intampla o tragedie, spunea chiar politicianul dupa jaf, sustine Digi24.

Politistii i-au anulat acestuia permisul de port-arma si i-au interzis dreptul de a mai avea un pistol timp de cinci ani.

Astazi, politistii s-au intors acasa la politician pentru a cauta noi probe care sa ii ajute in ancheta. Pana acum au fost audiate mai multe persoane, dar niciunul nu s-a dovedit a fi printre suspectii care au intrat in casa si au luat arma, bijuterii si banii dintr-un portofel.

Sursa foto: Shutterstock / BR Photo Addicted

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri