Patriarhul Daniel a avut legaturi cu Securitatea, conform unui proces verbal publicat pe site-ul www.safielumina.ro. Ce spune DNA despre documentele dezvaluite de Rise Project despre Tel Drum. Citeste mai departe principalele stiri de astazi, 6 noiembrie

Zeci de politisti cu functii de conducere au ramas fara certificatul care le permitea accesul la informatii clasificate/ Retragerea certificatului ORNISS, considerata noua metoda de epurare. Zeci de politisti au ramas fara certificatul care le permitea accesul la informatii clasificate, iar dupa retragerea certificatului ORNISS (Oficiul Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat) cei cu functii de conducere au fost schimbati si pusi la dispozitie, au declarat pentru G4Media.ro surse din ministerul de Interne. Potrivit acestor surse, metoda retragerii certificatului a inceput sa fie utilizata pe scara larga de la inceputul anului 2018, fiind mult mai eficienta decat alte proceduri disciplinare care pot fi atacate, se aplica gradual si dureaza. In schimb, retragerea certificatului actioneaza ca o ghilotina, fara ca politistul in cauza sa se poata apara, potrivit G4media.ro.

Un roman de 23 de ani a fost inclus pe lista „10 cei mai mari tineri ai lumii”! Ideile geniale cu care s-a remarcat sibianul Cornel Amariei si care pot schimba viata multor oameni. La 3 ani invata sa citeasca, la 14 primea deja medalii internationale pentru inovatii tehnice. Asa ca nu e deloc de mirare ca astazi, la 23 de ani, Cornel Amariei are peste 50 de inventii in curs de patentare si distinctia "10 cei mai mari tineri ai lumii" ("Ten Outstanding Young Persons of the World"), un titlu acordat de Junior Chamber International (JCI), o organizatie internationala renumita. La toate se adauga si faptul ca Forbes USA l-au clasat ca fiind unul dintre cei mai influenti 300 de tineri din Europa, iar cei de la Real Leaders l-au invitat printre cei 100 de tineri vizionari care ar putea contura un viitor mai bun pentru omenire, noteaza Libertatea.ro

Ce spune DNA despre documentele dezvaluite de Rise Project cu privire la Tel Drum. Noi dezvaluiri in cazul "Valiza TelDrum". Jurnalistii de la Rise Project au publicat un prim articol al investigatiei pornite de la valiza cu documente, pe care ar fi primit-o de la un localnic din Teleorman. Si, desi Liviu Dragnea neaga cu vehementa ca ar avea vreo legatura cu valiza pierduta si regasita, Directia Nationala Anticoruptie spune, intr-un raspuns pentru Digi24, ca informatiile aparute au intr-adevar legatura cu un dosar in lucru. Liviu Dragnea, presedintele PSD, 5 noiembrie 2018: „Eu nu am legatura cu acea valiza, poze cu mine cred ca sunt mii in aceasta tara, unii poate le tin pe tableta, altii sub perna.”

Documentul care atesta ca Patriarhul Daniel a avut legaturi cu fosta Securitate. Dosarul lui a fost distrus in zilele de 22-23 decembrie 1989. Conform unui proces-verbal intocmit la 23.12.1989 de catre Serviciul de Informatii Externe, publicat in premiera pe site-ul www.safielumina.ro, „Subsemnatii col. Oprescu Puiu si cpt. Mirel Staniloiu au procedat in ziua de 22 si 23 decembrie 1989 la distrugerea prin ardere si tocare a urmatoarelor dosare din contul personal”. Urmeaza apoi o lista cu 34 de dosare, printre care si dosarul cu numarul 36046 al lui „Dobrescu”, adica Ciobotea Ilie. In lipsa dosarului integral distrus in zilele Revolutiei, nu se poate cunoaste calitatea exacta a lui Ilie Ciobotea, scrie Adevarul.

Directorul medical al Spitalului Militar din Constanta a uitat doua foarfeci de 16 cm in abdomenul unei paciente de 61 de ani! In timpul unei manevre chirurgicale gresite, constanteanca A.D. sufera o hemoragie masiva. Ca sa fie salvata, dupa cateva saptamani i se scoate un rinichi, iar familia sustine ca i se ascunde adevarul. A doua pacienta, o femeie de 61 de ani, are o stare proasta accentuata dupa doua operatii succesive gresite, prima o interventie laparoscopica la bila. Nimeni nu stie ce se intampla, pana cand la Computer Tomograf i se descopera doua foarfece medicale de cate 16 cm, uitate de medic in abdomen! Ambele cazuri au fost operate de Gheorghe Stefan, sef Sectie chirurgie si director medical la Spitalul Militar de Urgenta Constanta, potrivit Tolo.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri