La inceputul saptamanii, jurnalistii Rise Project au publicat primul episod din serialul #Teleormanleaks. Acestia au gasit o multime de nereguli legate de firma Tel Drum. In valiza cu documente din contabilitatea societatii, intrata in posesia jurnalistilor de la Rise Project, se aflau si planurile unui imobil de vacanta construit la malul Marii Negre. Reporterii de la Adevarul au reusit sa gaseasca constructia, care corespunde si in realitate schitelor cadastrale.

Conform dezvaluirilor facute de Rise Project, in valiza plina cu documente ale companiei Tel Drum ajunsa in posesia jurnalistilor se afla si o mapa rosie cu inscriptiile PSD in care au fost gasite 5 coli A3 cu o constructie impresionata, situata la malul marii, mai inalta cu doua etaje decat palatul existent al lui Liviu Dragnea din Alexandria.

Sunt cinci niveluri, casa liftului, iar releveele aduna impreuna 1.015 metri patrati utili”. Este vorba despre o „vila privata in Mamaia”, care ar fi proiectata chiar si cu o camera de 11,6 metri patrati rezervata majordomului. Constructia are, asa cum se vede in planurile respective, 13 camere, 12 bai, 4 bucatarii etc., iar toata constructia ar fi fost platita de compania Tel Drum.

Luand in calcul planurile prezentate si expertiza unor specialisti in domeniu, reporterii „Adevarul" au descoprit ca vila a fost construita si este functionala la numai 200 de metri de plaja din zona Mamaia Nord. Mai multe de atat repoterii sursei citate au intrebat prin vecini cine detine acea vila, iar acestia au raspus ca ar fi a lui Liviu Dragnea.

Vila construita pe banii Tel Drum se afla foarte aproape de Marea Neagra, dupa cum se poate observa in fotografia de mai sus. Imobilul este situat la aproximativ 200 de metri de plaja. (Sursa foto: Adevarul.ro)

Vila are cinci niveluri, iar acoperisul este transformat intr-o terasa extrem de spatioasa, numai buna pentru serile de vara. Cladirea are si lift, dar si o camera rezervata majordomului. (Sursa foto Adevarul.ro).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri