Presedintele USR, Dan Barna, il acuza pe Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, ca ''isi abandoneaza tara cu doua luni inainte de cel mai important moment din istoria europeana a Romaniei - presedintia Consiliului UE, doar pentru ca stie ca va fi un esec.

''Romania abandonata! Demisia lui Victor Negrescu se inscrie din toate punctele de vedere in logica in care PSD si ALDE trateaza Romania si ii trateaza pe romani. Sa iti abandonezi tara cu doua luni inainte de cel mai important moment din istoria europeana a Romaniei doar pentru ca stii ca va fi un esec si nu vrei sa fii tras la raspundere este de neiertat, indiferent de alte motive'', a scris Barna duminica pe Facebook.

El considera ca presedintia Romaniei la Consiliul UE din 2019 era, oricum, un proiect esuat din cauza acestui Guvern. ''Acum, insa, devine un abandon pentru romani si pentru Uniunea Europeana. Rusine, PSD si ALDE!'', spune Barna.

Presa a relatat sambata ca ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, si-ar fi depus demisia din functie. Ulterior, Negrescu a precizat, pentru AGERPRES, ca isi rezerva dreptul sa isi exprime punctele de vedere in cadrul Guvernului si al Partidului Social Democrat, din a carui conducere face parte. Duminica, acesta a revenit cu precizari, afirmand ca presedintia Consiliului Uniunii Europene de anul viitor este "a Romaniei, a tuturor romanilor, nu a unui ministru delegat". El a spus ca nu are mize personale si ca ar lucra si benevol la un proiect atat de important daca se doreste acest lucru.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri