Curtea de Apel Bucuresti a decis anularea tuturor hotararilor de infiintarea ale Companiilor Municipale. Solutia este definitiva si vine la capatul unui proces initiat de USR Bucuresti, conform unei postari publicate pe pagina de Facebook a Anei Ciceala, consilier USR in Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Procesul a fost initiat de USR Bucuresti in anul 2017 si a primit o solutie definitiva din partea Curtii de Apel Bucuresti astazi, 22 noiembrie, conform precizarilor facute de catre consilierul USR pe pagina sa de facebook.

"Companiile Gabrielei Firea ar fi putut deveni 22 de <<tel-drumuri>> nu mai mici, ci chiar mai mari decat cunoscuta companie din Teleorman. Pentru ca, daca instanta nu ar fi pus stop acestei ilegalitati in forma continuata, o majoritate simpla PSD-ALDE ar fi putut sa vanda pe nimic aceste unor indivizi bine conectati la camarila Gabrielei Firea. Am fi putut vedea cum cele 500 de milioane de euro ajung dupa o schema deja consacrata in buzunarele unor indivizi care nu au nicio legatura cu binele si cu interesul public. Din fericire, acest risc nu mai exista. Instanta a decis ca toate companiile sunt infiintate ilegal, ceea ce inseamna ca banii bucurestenilor trebuie sa se intoarca la bugetul Capitalei.

Am salvat deocamdata peste 600 de milioane de euro date de catre Gabriela Firea acestor companii in majorari de capital social si bugete. Bunurile bucurestenilor nu vor mai putea fi transferate catre companiile infiintate de Gabriela Firea, angajatii primariei si institutiilor vor avea statut de functionar public iar legea achitiilor va trebui sa fie respectata", " precizeaza Ana Ciceala pe pagina de Facebook.

Sursa foto: Agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri