Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-un interviu difuzat sambata de Antena 3, ca seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) "pleaca acasa" daca pana pe 31 decembrie nu sunt finalizati 100 de kilometri de autostrada.

"Anul acesta, noi trebuie sa terminam 100 de kilometri de autostrada. Pe 31 decembrie, seful CNAIR trebuie sa vina si sa-mi spuna: 'Avem cei 100 de kilometri de autostrada'. Daca zice 'nu-i avem', pleaca acasa. Deci avem un act semnat, am promis acest lucru, trebuie sa-l facem", a afirmat Dancila, conform Agerpres.ro.

Premierul a precizat ca in ianuarie va fi desemnat castigatorul licitatiei pentru autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov.

"Pe parteneriat public-privat am scos autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov, avem pana acum 18 solicitari. La jumatatea lunii ianuarie, deja vom desemna pe cel care va construi aceasta autostrada, deci speram ca in cel mai scurt timp sa avem si aceasta autostrada. Bineinteles ca analizam foarte atent ceea ce se intampla si cu celelalte autostrazi", a spus Dancila.

Ea a subliniat ca lucrarile la autostrazi sunt monitorizate cu foarte mare atentie, iar termenele trebuie respectate.

"Stiu ca mai avem unele probleme legate de autorizatiile de mediu, mai avem la Pitesti - Sibiu doua tronsoane unde trebuie sa vedem studiile geologice. Ne dorim sa realizam acest lucru si eu sper ca in timpul guvernului pe care il conduc sa incepem aceasta autostrada, dar, in acelasi timp, acordam o mare atentie legarii coridoarelor europene, dar si pe partea de Moldova, care pentru noi este o prioritate. Vrem sa vedem cum realizam acest lucru, poate chiar combinand fondurile europene cu parteneriatul public- privat", a mai spus Viorica Dancila.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri