Fostul vicepremier Gabriel Oprea a anuntat, intr-o postare pe Facebook, ca a redevenit presedintele UNPR, partid din care s-a retras in urma cu peste doi ani.

„Dragi prieteni, am revenit in fruntea UNPR. Astazi, in Conferinta Nationala Extraordinara, colegii au decis prin vot sa le fiu din nou presedinte. Le multumesc si va spun tuturor: UNPR merge inainte!”, scrie Oprea, postand comunicatul prin care este anuntata noua forma de conducere a partidului, noteaza Digi24.

„Presedintele fondator Gabriel Oprea a fost ales presedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei. Ion Raducanu a fost desemnat prin vot presedinte executiv, iar Nutu Fonta a fost reconfirmat in functia de secretar general. In functia de presedinte al Consiliului National a fost ales Eugen Chebac”, anunta UNPR.

UNPR sustine ca are 26 de primari, 76 viceprimari, 16 consilieri judeteni, 1 consilier general, 15 consilieri in sectoarele Capitalei si 1203 consilieri locali in teritoriu.

Gabriel Oprea a anuntat in 1 iulie 2016, pe Facebook, ca va parasi Uniunea si va ramane senator independent, urmand sa se retraga cu totul din politica la finalul mandatului de parlamentar, decizia venind pe fondul „scenariilor ireale” ca ar fi negociat fuziunea PNL-UNPR la Palatul Cotroceni.

„Pentru a respinge toate scenariile ireale care se fac in legatura cu activitatea mea politica, va anunt ca am decis ca drumul meu sa se desparta de cel al UNPR si sa devin senator independent. Am decis, de asemenea, ca la finalul acestui mandat al Parlamentului sa ma retrag din politica”, scria atunci Oprea, referindu-se la informatiile vehiculate de liderul PSD Liviu Dragnea, potrivit carora el ar fi negociat cu presedintele Klaus Iohannis o fuziune PNL-UNPR.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a anuntat in 23 iunie anul acesta ca revine in politica si ca relanseaza UNPR.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri