Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a comentat joi, la Bruxelles, in termeni ironici discursul sustinut (citit de pe foi – n.r.) de premierul Viorica Dancila in Parlament referitor la prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul UE, calificandu-l ”dragut”.

”Acest discurs de consens si pace mondiala devine un discurs constant al doamnei premier. Este un discur dragut”, a spus Iohannis, intrebat cum comenteaza apelul la pace si consens lansat de Dancila, marti, in Parlament, scrie Hotnews.ro.

Premierul Viorica Dancila a prezentat in Parlament prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul UE, facand un apel la „pace politica si consens”. ”In raport cu aceasta miza importanta pentru tara noastra, nu mai este loc de orgolii sau resentimente politice, de interese personale sau de confruntari sterile. Reiau apelul la pace politica si la consens pe care l-am facut la Sedinta solemna organizata in Parlament cu ocazia Anului Centenar. Avem un proiect national care impune acest lucru”, a sustinut marti Dancila.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri