Presedintele PSD Olt, senatorul Claudiu Manda, a sustinut luni, la Parlament, ca "amnistia si gratierea se fac, nu se discuta", adaugand ca o dezbatere pe subiect nu ar face decat sa intarzie demersul, scrie G4Media.

"Amnistia si gratierea se fac, nu se discuta. Dupa ce se fac, se aduc si argumentele necesare", a spus Claudiu Manda.

Intrebat de jurnalisti daca nu ar fi necesara o dezbatere publica pe subiectul amnistiei si gratierii inaintea implementarii unor asemenea masuri, Manda a spus: "Nu cred ca trebuie sa facem o dezbatere. Am incercat sa dezbatem modificari la legile justitie si codurile penale si tot dezbatem de doi ani de zile. Reprezentantii opozitiei spuneau ca ar fi o idee buna sa il retragem".

Seful PSD, Liviu Dragnea, a cerut duminica guvernului sa dea amnistie si gratiere daca nu gaseste alte solutii prin care sa repare nedreptatile din justitie. Intr-un discurs de peste o ora si jumatate la Parlament la Consiliul National al PSD, Dragnea a atacat dur UE, companiile straine, opozitia, justitia, serviciile secrete, pe Klaus Iohannis si presa. El a revenit in mod repetat in discursul sau la amnistie si gratiere si repararea presupuselor abuzuri din justitie.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri