Organizatia Femeilor Social Democrate condamna limbajul plin de invective pe care presedintele PNL Ludovic Orban l-a folosit in denigrarea doamnei prim-ministru Viorica Dancila, la o zi dupa ce motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD+ALDE a fost respinsa de Parlament, potrivit Agerpres.

"Consideram ca o critica constructiva si obiectiva este mereu bine venita. Dar nu putem accepta critica oarba, bazata pe minciuni, jigniri, denigrari sau calomnii, care iau forma unor atacuri la persoane prin folosirea de cuvinte si expresii injurioase, mai ales la adresa unei doamne. Iar acest lucru se intampla, doar pentru ca unii nu vor sa accepte votul romanilor si vor cu orice pret sa rastoarne coalitia PSD+ALDE de la Guvernare", se arata in punctul de vedere al OFSD.

Organizatia Femeilor Social Democrate face apel la reprezentantii Opozitiei sa adopte o conduita decenta in dezbaterea publica a proiectelor de lege. PSD nu va accepta sa intre in dispute agresive, marcate de limbaj violent sau jignitor. Romanii care isi doresc schimbarea clasei politice au votat exact impotriva acestui comportament necivilizat, arogant si agresiv pe care il manifesta liderii Opozitiei.

Totodata, organizatia sustine ca reprezentantii PNL sunt din ce in ce mai nervosi pentru ca incearca sa-i protejeze pe cei care fura bogatiile Romaniei si banii romanilor, in timp ce guvernul actual taxeaza doar lacomia bancilor si a celor care transfera prin inginerii financiare, maririle de salarii si pensii, din buzunarele romanilor in buzunarele lor incapatoare.

"Domnul Ludovic Orban, in lipsa de proiecte si programe pe care sa le propuna ca alternativa la masurile implementate de PSD+ALDE, fara sustinere pentru votul asupra motiunii, identifica ca principala arma de atac politic injuriile si insultele grosolane la adresa unei femei, respectiv premierul Romaniei care pana acum a trecut cu brio proba bunei guvernari. O atesta rezultatele anului 2018, al doilea an consecutiv in care actuala coalitie PSD-ALDE isi onoreaza angajamentele asumate si increderea acordata de romani", se subliniaza in comunicatul OFSD.

Intr-o postare pe Facebook din 20 decembrie Ludovic Orban a scris: "Dupa ce s-a intamplat in ultimele zile, cine nu voteaza motiunea de cenzura este fie mai prost ca Dancila, fie mai ticalos ca Dragnea, fie mai nesimtit...or ca Tariceanu".

Sursa foto: Shutterstock / Mircea Moira

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri