Ordonantele de urgenta date de Orlando Teodorovici pe ultima suta de metri a anului 2018 includ si un articol din care rezulta faptul ca se intrerupe acordarea de miere pentru prescolari si elevii din clasele I-IV.

Astfel, in Articolul 49, ordonanta PSD stipuleaza ca se suspenda prevederile Legii nr. 509/2006 privind acordarea de miere de albine pentru prescolari si elevii din clasele I-IV, “in perioada 1 ianuarie 2019 – 31 decembrie 2019”.

Aceasta lege a fost votata in Parlament pe 21 noiembrie si PSD a decis sa nu se mai aplice, ducand la economii de circa 16 mil. de euro, anual, la buget.

Practic, intreruperea acestei legi arata, inca o data, cat de secat este bugetul statului, dupa ce tot PSD-ALDE si UDMR au votat pensii speciale si “mita electorala” pentru bugetari, cumulat cu investitii aproape zero in dezvoltare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri