Deputatul PSD Mircea Draghici, refuzat de Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Transporturilor, ii transmite sefului statului ce s-ar fi intamplat daca era numit in Guvern: "Am fi avut amandoi ocazia sa intram in istorie!".

Mircea Draghici arata intr-o postare mai lunga de pe Facebook, un mesaj adresat lui Klaus Iohannis, ca a fost respins fara nicio ratiune, fara nicio logica, fara sa se faca o analiza, scrie Ziare.com.

"E pacat, domnule Presedinte Iohannis, sa veniti dupa atat timp sa spuneti ca echipa dumneavoastra nu a terminat analiza asupra numirilor. Daca nu ati terminat analiza asupra numirilor, cum ati putut refuza?!

Imi permit sa va spun insa, unde ati gresit prin acest refuz. Ambii, si eu, si dumneavoastra, eram cei mai indreptatiti alesi sa unim Pitestiul de Sibiu printr-o autostrada! De asemenea, Olguta Vasilescu si cu mine am fi fost cei mai indreptatiti alesi sa unim Pitestiul de Craiova printr-o autostrada, amandoi din pozitiile de ministru pentru care am fost propusi," scrie deputatul PSD.

"O sa motivati ca sunt un penal de rang inalt"

Parlamentarul PSD face trimitere si la dosarul sau aflat pe rolul Inalte Curti, caz in care a fost achitat in prima instanta.

"Probabil ca o sa motivati ca sunt un penal de rang inalt, asa cum tot spuneti si despre ceilalti colegi din PSD si asa cum s-au straduit procurori de pe langa ICCJ sa demonstreze pe repede-inainte in aceasta perioada", mai scrie Mircea Draghici.

"Asa cum ati aratat prin actiunile si declaratiile din ultimul timp, domnule Presedinte, nu binele Romaniei si proiectele pentru tara sunt prioritatea dumneavoastra. Ci, asa cum v-ati si inceput declaratia de astazi, interesul dumneavoastra este pur politic si electoral. Iar romanii vor vedea cum sacrificati progresul tarii pentru miza personala a unui nou mandat", conchide deputatul PSD.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri ca va respinge propunerile premierului Viorica Dancila pentru ministerele Transporturilor si Dezvoltarii, si anume, Mircea Draghici si Lia Olguta Vasilescu.

Sursa foto: Grigore Popescu | Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri