Autoritatile promit din nou peste 100 de kilometri de autostrada in 2019, insa sunt sanse infime sa atinga acest numar. Lidl deschide un nou depozit in Romania care va genera peste 200 de locuri noi de munca.

Un membru CNSAS ii atrage atentia sefului institutiei ca acordarea avizului in cazul Adinei Florea, propusa din nou la conducerea DNA, ridica o serie de probleme de legalitate. Acordarea avizului CNSAS in cazul Adinei Florea, propusa din nou la DNA de ministrul justitiei, ridica o serie de probleme de legalitate, atrage atentia un membru al Colegiului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii intr-o nota adresata pe data de 3 ianuarie presedintelui institutiei, Constantin Buchet. Alexandra Toader sustine ca sedinta din 21 decembrie 2018, in care trebuia sa fie luata in discutie Nota de constatare, nu a mai avut loc si ca documentul (avizul de necolaborare) a fost intocmit inainte de a primi raspunsurile de la toti detinatorii de arhiva, in cazul de fata MApN, potrivit G4media.ro.

Lidl deschide un nou depozit si vrea sa angajeze urgent personal. Ce salarii ofera. Un mare retailer a anuntat ca vrea sa angajeze 139 de persoane pe posturi de lucrator in depozit (in echipele de Intrare marfa, Pregatire si Iesire marfa) si stivuitorist, oferind salarii atractive. La inceputul lui 2019, cel de-al cincilea depozit Lidl din Romania, aflat in localitatea Cordun, in apropierea orasului Roman, isi va incepe activitatea. El va aproviziona aproximativ 50 de magazine Lidl din Moldova. Acest depozit inseamna si peste 200 de noi locuri de munca in zona operativa si in cea administrativa. La ora actuala sunt disponibile 139 de posturi scrie Adevarul.ro

Cati kilometri de autostrada promit autoritatile in 2019. In 2018 au fost dati in folosinta doar 58 de kilometri de autostrada. In decembrie, Viorica Dancila promisese ca-l va demite pe seful companiei de drumuri, daca pana in ultima zi a anului nu sunt deschisi 100 de kilometri. Nu s-a tinut pana acum de aceasta promisiune. Iar reprezentantii CNAIR sustin ca vor recupera anul acesta, cand vor termina 118 kilometri de drum de mare viteza, noteaza Digi24.

De ce ar fi utila o evaluare in clasa a X-a? Argumentele ministrului Educatiei. O evaluare la clasa a X-a ar aduce beneficii, deoarece, astfel, la examenul de bacalaureat va ramane de invatat materia din ultimii doi ani de liceu. „Invatamantul obligatoriu nu se termina la clasa a opta. Invatamantul obligatoriu se termina dupa clasa a X-a. Teoretic, acolo ar trebui sa avem o evaluare, sa stim ca am incheiat ciclul invatamantului obligatoriu”, a declarat ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, la Digi24.

Imagini rare si spectaculoase din timpul construirii barajului Paltinu. Cum s-a ridicat megastructura comunista din masivul Negrasului. In anii '60, dezvoltarea accelerata a zonei urbane din Prahova si Dambovitia a creat necesitatea stringenta a unei surse de apa potabila care sa alimenteze nevoile comunitatii civile si industriale aflate in expansiune. Astfel, incepand cu anul 1965, in zona Vaii Paltinoasa, la poalele masivului Negrasului, a fost identificat punctul ideal pentru amenajarea unei acumulari de apa, sursa fiind raul Doftana, potrivit Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri