Premierul Viorica Dancila l-a numit pe Stana Sever Romulus in functia de prefect al Bucurestiului. Stana Sever Romulus a ocupat functia de consilier al primarului Sectorului 6 si de consilier al ANSVSA, noteaza Digi24.

Executivul a aprobat o hotarare privind exercitarea cu caracter temporar, prin detasare, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al municipiului Bucuresti de catre Sever Romulus Stana, potrivit purtatorului de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu.

Numirea lui Sever Romulus Stana in functia de prefect vine dupa ce Speranta Cliseru a fost eliberata din functie in luna decembrie a anului trecut. Decizia a fost luata printr-o hotarare de guvern initiata de Ministerul Afacerilor Interne.

Numele Sperantei Cliseru a devenit cunoscut in urma violentelor de la protestul din 10 august. Declaratiile acesteia le contraziceau pe cele ale ministrului de Interne, Carmen Dan, in ceea ce priveste interventia jandarmilor impotriva manifestantilor.

Speranta Cliseru este considerata o apropiata a Gabrielei Firea, primarul Capitalei, care si-a pierdut toate functiile din PSD in urma conflictului cu Liviu Dragnea.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri