Liviu Dragnea: Economia a crescut intr-un ritm mai mare decat putem dezvolta drumurile

Sunt numeroase motive din cauza carora infrastructura Romaniei este una deficitara, insa se pare ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gasit unul la care multi probabil nu s-ar fi asteptat, respectiv ritmul mare de crestere al economiei.

"Economia a crescut intr-un ritm mai mare decat putem dezvolta drumurile. O sa dezvoltam si drumurile, o sa facem si autostrazi. Dupa doi ani am reusit sa identificam o parte dintre piedicile si cei care pun piedici acestor lucrari", precizeaza Liviu Dragnea, conform Digi24.ro.

In 2017 s-au construit 5 kilometri de autostrada, 60 in 2018, iar anul acesta au fost promisi 180. Sunt "realizarile" guvernului la aproape trei ani de mandat. Departe de cei 325 de kilometri din programul de guevrnare. Pentru soferi, orele in care stau bara la bara cand pleaca iarna la munte sau vara la mare sunt aceleasi sau in crestete. In plus, tot din cauza drumurilor proaste si putine avem printre cele mai multe decese din Europa pe drumurile nationale. Un senator PSD a gasit, insa, explicatia pentru care soferii stau tot mai mult in trafic: de vina e economia! Pentru ca e in crestere! Liviu Dragnea a promis totusi ca se vor construi si drumuri si autostrazi...in viitor.

Citeste articolul integral pe Digi24.ro.

Citeste si:
România are nevoie de investiţii în transporturi de 80 MLD. euro
Lucian Bode: România are...
Sursa foto: Agerpresfoto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
Nicuşor Dan: Sunt optimist că dreapta va avea candidaţi unici la primării
Setari Cookie-uri