Liviu Dragnea a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca vrea ca autostrazile sa fie facute de compania de drumuri a statului, CNAIR, pentru ca lucrarile companiilor private inainteaza prea incet, potrivit Hotnews.

”I-am cerut domnului ministru al transporturilor sa vorbeasca cu cei de la companie sa se gandeasca in mod serios in ce masura si cat de repede poate compania nationala de drumuri sa inceapa sa lucreze in regie proprie, inclusiv autostrazi. De prea multi ani companiile mari incaseaza foarte multi bani pe claim-uri””, a declarat liderul PSD la Targu Jiu, citat de Hotnews.ro.

”Kilometrii de autostrada sunt mai putini decat banii alocati”, a spus Liviu Dragnea, acuzand firmele private ca tot contesta procedurile si ca intarzie lucrarile.

”I-am spus domnului ministru sa procedeze la fel si la CFR Infrastructura. Daca pastram ritmul acesta, nici copii nostri nu vor putea sa refaca reteaua de cale ferata”, a adaugat Dragnea.

Catalin Drula, deputat USR si membru in comisia de Transporturi din Camera Deputatilor, a scris, pe Facebook, ca propunerea lui Liviu Dragnea nu este o solutie la problemele din infrastructura.

"Fapt: PSD nu e in stare sa construiasca autostrazi. De fapt, nu e in stare sa construiasca mai nimic. Dragnea vine azi cu o petarda: constructia de autostrazi "in regie proprie". Probabil pe punctaje de la consultanti care fac apel la nostalgia dupa vremurile constructiei socialiste. Periodic reapare prostia asta cu "regia proprie" ca solutie la impotenta de la Transporturi. Adica CNAIR care nu e in stare nici macar niste licitatii sa faca, CNAIR unde prostia si hotia dau pe afara, va putea gestiona proiecte complexe de inginerie", scrie Drula pe Facebook.

Sursa foto: Asociatia Pro Infrastructura

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri