Judecatorii Curtii de Apel Ploiesti au revocat si ultimul mandat de arestare emis pe numele lui Sebastian Ghita. Astfel ca omul de afaceri se poate intoarce oricand in Romania.

„Curtea de Apel Ploiesti admite contestatia formulata de inculpatul Ghita Sebastian Aurelian impotriva incheierii (...) pronuntata de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Prahova pe care o desfiinteaza in totalitate si rejudecând cererea inculpatului admite cererea si dispune revocarea masurii arestarii preventive”, se arata in decizia Curtii de Apel Ploiesti.

Decizia Curtii de Apel Ploiesti este definitiva.

Acesta a fost ultimul dosar in care era dispusa arestarea preventiva a lui Sebastian Ghita.

„Am solicitat revocarea mandatului de arestare pentru ca avocatii mei au reusit sa obtina noi probe si noi dovezi ca acest ultim dosar in care mai am mandat de arestare s-a bazat pe probe falsificate. Am dovada clara ca procurorii de la Ploiesti, Onea si Negulescu, au presat si in acest dosar - cinci am avut - in fiecare dintre ele, tone, zeci de declaratii au fost obtinute prin falsuri sau prin folosirea unor martori care sa dea declaratii sub presiune”, a declarat Sebastian Ghita, la RomaniaTv.

Citeste si:
Atentionare de calatorie pentru Grecia, Croatia, Serbia si Portugalia
Ministerul Afacerilor...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
George Maior, audiat in dosarul Laurei Codruta Kovesi