Toate capetele de acuzare imptriva lui Sebastian Ghita, REVOCATE

Judecatorii Curtii de Apel Ploiesti au revocat si ultimul mandat de arestare emis pe numele lui Sebastian Ghita. Astfel ca omul de afaceri se poate intoarce oricand in Romania.

„Curtea de Apel Ploiesti admite contestatia formulata de inculpatul Ghita Sebastian Aurelian impotriva incheierii (...) pronuntata de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Prahova pe care o desfiinteaza in totalitate si rejudecând cererea inculpatului admite cererea si dispune revocarea masurii arestarii preventive”, se arata in decizia Curtii de Apel Ploiesti.

Decizia Curtii de Apel Ploiesti este definitiva.

Acesta a fost ultimul dosar in care era dispusa arestarea preventiva a lui Sebastian Ghita.

„Am solicitat revocarea mandatului de arestare pentru ca avocatii mei au reusit sa obtina noi probe si noi dovezi ca acest ultim dosar in care mai am mandat de arestare s-a bazat pe probe falsificate. Am dovada clara ca procurorii de la Ploiesti, Onea si Negulescu, au presat si in acest dosar - cinci am avut - in fiecare dintre ele, tone, zeci de declaratii au fost obtinute prin falsuri sau prin folosirea unor martori care sa dea declaratii sub presiune”, a declarat Sebastian Ghita, la RomaniaTv.

Citeste si:
Ministrul Vela a numit un colonel controversat la "Doi si-un sfert"
Ministrul Vela l-a numit pe...

Despre autor

Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri