Protestul national de 15 minute anuntat astazi, reunit sub hastagul #sieu, forteaza Partidul Social Democrat sa ia atitudine – cel putin “pe hartie”. Astfel, pe pagina oficiala a PSD, o postare subliniaza ca astazi la 12:30 incepe constructia autostrazii Moldovei. ??“Autostrada Moldovei incepe azi!

UPDATE - este vorba, de fapt, de lucrarile la centura Bacaului. Informatiile oferite de PSD sunt trunchiate.

Varianta de ocolire, la profil de autostrada, a municipiului Bacau este parte integranta din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat in 2017, in timpul guvernarii PSD, in valoare de 144 de milioane de euro, cu finantare asigurata.

Ministrul Transporturilor, domnul Razvan Cuc, va fi astazi prezent incepand cu ora 12:30 la inceperea lucrarilor pe santier”, scriu PSD-istii. Primul ministru Viorica Vasilica Dancila anunta anul trecut ca pana la finalul anului ar trebui sa fie gata peste 100 de km de autostrada. Realitatea a fost insa, alta – PSD nu a reusit sa se tina de cuvant, inaugurand in 2018 doar 60 de kilometri – si aceia inceputi anterior.

Presiunea publica incepe sa fie din ce in ce mai mare asupra partidului care domina primariile din tara si detine controlul Parlamentului si al Guvernului. Doar o fractiune mica din promisiunile anuntate in campania electorala au fost indeplinite de PSD.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri