Cateva zeci de sustinatori ai PSD au participat, duminica, in Piata Sfatului din Brasov, la o intalnire de dialog social, la care au fost invitati sapte ministri ai Cabinetului Dancila, o manifestare care a precedat Conferinta judeteana de alegeri a social-democratilor brasoveni, scrie Agerpres.

Discursurile oficialilor social-democrati au fost, din cand in cand, intrerupte de huiduielile unui grup de persoane, care au scandat lozinci anti-PSD.

De pe scena din Piata Sfatului, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a dat asigurari ca "sunt bani de pensii, sunt bani de salarii si sunt bani pentru a ajuta mediul de afaceri".

De altfel, la finalul mitingului, Teodorovici a fost cel mai solicitat dintre liderii social-democrati veniti de la Bucuresti, numeroase persoane abordandu-l cu intrebari despre pensii sau indemnizatii sociale. Astfel, Teodorovici i-a spus unui varstnic ca perioada de recalculare a pensiilor nu va dura trei ani, acesta fiind termenul maxim prevazut de actele normative. El a anuntat lansarea unui nou slogan, #insistpentruRomania, aratand ca numai asa Romania poate sa fie "tara pe care ne-o dorim cu totii".

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Radu Oprea, a afirmat ca "Romania sufera de o boala autoimuna", iar "reteta pentru aceasta este in programul de guvernare" si in modul de implementare a masurilor prevazute in documentului social-democratilor. Totodata, el a transmis un mesaj "pentru cei care ne privesc din alte capitale", si anume ca aceasta boala nu este contagioasa si nu trebuie sa fim pusi in carantina, pentru ca "Romania conteaza si poate conta in Europa!".

La randul sau, ministrul Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, i-a mentionat in discursul sau pe campionii Nadia, Hagi si brasoveanul Mihai Covaliu si a subliniat ca "pentru asta a inteles ca trebuie sa investim in copiii nostri, pentru a avea campioni mondiali".

Secretarul general al social-democratilor, Codrin Stefanescu, le-a spus celor prezenti ca "PSD este singurul partid romanesc care nu este finantat din strainatate, format din oameni normali, muncitori, nu ca ceilalti. "Azi ne batem intre romani si cei care sunt impotriva Romaniei. Sa spuneti tuturor, prietenilor, colegilor, familiei, lucrul acesta. Anul acesta ne batem pentru Romania!", a mai spus Stefanescu. Potrivit acestuia, intalnirea din Piata Sfatului din Brasov este primul miting electoral al PSD din acest an.

La finalul mitingului, un barbat a fost condus de jandarmi la autospeciala prezenta in zona pentru a fi identificat. Conform fortelor de ordine, barbatul a fost implicat intr-o agresiune si ar fi fost intrebat daca doreste sa depuna plangere. Totodata, ulterior, jandarmii au precizat ca cel in cauza ar fi fost parte vatamata si ca se desfasoara in continuare actiuni pentru identificarea agresorului. Cercetarile au fost preluate de politisti, a mai precizat sursa citata.

La Conferinta extraordinara de alegeri a PSD Brasov, in cadrul careia urmeaza sa fie reconfirmat in functie actualul presedinte al filialei, senatorul Marius Dunca, acesta fiind singurul candidat, participa vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Vlad Oprea, al Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, al Turismului, Bogdan Trif, al Culturii, Daniel Breaz, si al Societatii Informationale, Alexandru Petrescu, precum si secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri