Partidul Social Democrat si-a manifestat de multe ori frustrarea si nervii pe “multinationalele rele”, care “fura banii romanilor si-i scot din tara”, insa nu ezita sa plateasca unei multinationale, Facebook, sume mari de bani pentru campanii sponsorizate. Acestea folosesc insa date false, franturi de adevaruri si chiar imagini care NU au nicio legatura cu realitatea.

PSD a lansat o ampla campanie de promovare in toate mediile – strazile si orasele tarii sunt intesate de bannere populiste (care incalca legea, avand pe fundal drapelul national, lucru interzis expres de legislatia electorala). Online-ul a devenit un teren de bataie, atat prin asa-zisii “postaci de partid”, dar si prin campanii de advertising.

Partidul condus de Liviu Dragnea se lauda cu DUBLAREA salariilor medicilor, cu cresterea suprafetelor irigate si dezvoltarea agriculturii, cu cresterea pensiilor sau investitiile masive in sanatate. Bineinteles, PSD nu spune nimic despre inflatie, devalorizarea leului in fata euro, deficitul bugetar din ce in ce mai mare, dezastrul din spitale, educatie si infrastructura, sau faptul ca a indatorat Romania pentru inca o generatie.

Mai mult, PSD foloseste, dupa cum puteti vedea in galeria foto de mai sus, fotografii care NU sunt realizate la noi in tara, ci sunt preluate din spitale din Israel si Germania, sisteme de irigatii din Canada. Mai mult, Partidul Social Democrat se pare ca nu a gasit niciun cuplu de pensionari care sa arate “asa cum trebuie”, asa ca a preluat un cuplu de pensionari…americani.

Sursa foto - https://www.facebook.com/cmandici

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri