5 Aprilie 2019

Starea Natiei: Au dezgropat trecutul lui Valcov. Si pute. Ce ascunde biografia din tinerete a lui Darius Valcov



Recorder a publicat o investigatie despre consilierul premierului, Darius Valcov, condamnat la inchisoare in prima instanta si supranumit eminenta cenusie din spatele programului economic al PSD.

In urma investigatiei, jurnalistii de la Recorder au aflat ca in perioada 1999-2004 Darius Valcov si-a testat abilitatile de manager: a falimentat un fast-food deschis la parterul unui bloc din Slatina si a condus o cooperativa de credit prin care lua carnetele de alocatii ale elevilor cu promisiunea ca le va oferi, in schimb, telefoane mobile. Afacerea a esuat lamentabil, iar Valcov si-a incheiat cariera in mediul privat.

"A intrat in politica, descoperind habitatul perfect pentru calitatile sale incontestabile: tupeul si talentul de a vinde iluzii", scrie Recorder.

"Baietii de la recorder.ro au studiat CV-ul lui Darius Valcov. Ala real. Te doare mintea. In ce priveste experienta profesionala… Cum sa va spun eu pe scurt… cam asa: femeile care vindeau seminte pe stadion erau mai afaceriste decat Valcov", explica Dragos Patraru, in emisiunea Starea Natiei.



Citeste si