PSD organizeaza astazi un miting pro PSD in centrul Craiovei. Orasul este, efectiv, blocat, iar oamenii din sistemul public sunt OBLIGATI sa se imbrace in alb si sa vina la miting, scrie pe Facebook deputatul USR Claudiu Prisnel.

Acesta reia un dialog pe care l-a avut cu un taximetrist din Craiova.

„Sotia mea a fost sunata aseara de director. I-a spus ca e obligatoriu sa vina in alb la serviciu si sa mearga la miting. Ce sa faca? Astia pot sa o dea afara si ramanem pe drumuri. Asa e peste tot. Cel mai rau e sa bagi frica in oameni”. Am aflat povestea chiar din gura sotului, taximetrist.

Au blocat tot orasul pentru mitingul lui Liviu Dragnea care a inchis centrul de la 8 dimineata pana la miezul noptii. Pe strada sunt doar ei. Imi imaginez ce sentiment de putere are Olguta Vasilescu, cand are centrul Craiovei, doar pentru ea. In rest, e pustiu.

„PSD-ul asta e la putere si face ce vrea! Nu s-au gandit ca orasul e deja aglomerat, azi de abia reusim sa ajungem sa luam clienti. Si oamenii tot nu s-au saturat, parca sunt numai pesedisti in Craiova”, ii spune taximetristul lui Claudiu.

"Ii raspund ca poate oamenilor le e frica si sa spuna ca nu voteaza cu PSD. E neincrezator. Dar eu sunt optimist pentru ca l-am intalnit. Am iesit 20 000 la miting impotriva OUG 13. Am strans 30 000 de semnaturi #farapenali. Suntem din ce in ce mai multi care intelegem ca PSD a praduit Craiova si judetul. Ca #farahotie ajungem departe. Fara hotie vom avea un oras cu conditii de viata civilizate, ca-n Europa", incheie postarea Claudiu Prisnel.

PSD a organizat un miting similar, la Bucuresti, anul trecut. Oamenii ar fi fost si atunci fortati sa vina, li s-a spus cum sa se imbrace. PSD a ascuns, ilegal, costurile organizarii respectivei adunari.

Mai mult, 14 primari PNL si ALDE din Judetul Dolj au spus ca vor sustine si ei mitingul PSD de astazi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri