Comitetul Executiv National al PSD a decis miercuri sa-i retraga sprijinul politic ministrului Justitiei Tudorel Toader si l-a propus ca inlocuitor pe Eugen Nicolicea, conform Digi24.

Deciziile au fost luate prin votul membrilor CEx. Viitorul Ministru al Justitiei, daca va fi acceptat de Klaus Iohannis, a terminat facultatea de drept la Spiru Haret, filiala din Drobeta Turnu-Severin, sectia la distanta. Anterior, a ramas repetent la o alta facultate.

Premierul Viorica Dancila urmeaza sa trimita presedintelui Klaus Iohannis propunerea de revocare simultan cu cea de numire a lui Nicolicea.

De asemenea, vor fi trimise presedintelui si cererile de revocare a ministrilor pentru Romanii de pretutindeni si pentru Fonduri Europene, Natalia Intotero si Rovana Plumb, candidati la europarlamentare.

Eugen Nicolicea a fost unul dintre cei mai inversunati sustinatori ai expulzarii regelui Mihai I, si s-a remarcat prin limbaj agresiv la adresa jurnalistilor.

Deputatul a devenit celebru pentru iesirile isterice din timpul emisiunilor si pentru jignirile aduse jurnalistilor.

Doua episoade s-au consumat in 2009 si 2016, la Realitatea TV si Digi24. Ambii moderatori i-au cerut lui Nicolicea sa paraseasca emisiunea, parlamentarul refuzand de fiecare data. Deputatul a parasit platoul doar dupa interventia celor din staff-ul tehnic. Nicolicea nu s-a sfiit sa-l jignească nici pe Victor Ponta, spunand despre acesta ca „a trait la Paris ca un aurolac”. Pentru scurta vreme, pe fondul tensiunilor cu fostul premier, Nicolicea paraseste PSD si se inrolează in UNPR din partea caruia candideaza a in 2012 pentru al saselea mandat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri