USR si PLUS au decis sa mearga la alegerile locale din Bucuresti cu un candidat comun si vor face astazi anuntul oficial, au declarat pentru G4Media.ro surse din cele doua partide. In competitia interna pentru desemnarea candidatului comun vor participa, cel mai probabil, Vlad Voiculescu (PLUS) si Roxana Wring (USR), care conduc organizatiile de Bucuresti ale celor doua partide.

De altfel, Dan Barna, presedintele USR, anuntase inca de vineri ca obiectivul Aliantei USR PLUS e sa aiba candidati comuni la alegeri prezidentiale, parlamentare si locale: Obiectivul acestei aliante este ca intr-un an si jumatate sa dea presedintele Romaniei, primarul Bucurestiului si primul ministru. Am facut aceasta alianta toata Romania.

Vlad Voiculescu a coordonat, impreuna cu Catalin Drula de la USR, campania electorala a Aliantei 2020 la alegerile europarlamentare. A fost ministru al Sanatatii in guvernul Ciolos si, anterior, consilier al ministrului Finantelor, Anca Dragu. Este fondatorul Magicamp, un ONG care ajuta mii de copii bolnavi de cancer, ducandu-i in tabere speciale. El a absolvit cursurile de licenta si master ale Vienna University of Economics and Business Administration. La Viena a lucrat la Erste Bank, ca vicepresedinte in cadrul Diviziei de Finantari de Infrastructura, unde a administrat proiecte internationale de finantare a infrastructurii municipale sau nationale de sanatate, energie si transporturi. El a creat o platforma de mobilizare a sustinatorilor la alegeri, platforma cu circa 100.000 de inscrisi.

Roxana Wring este sefa USR Bucuresti si consilier in Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Absolventa a Facultatii de Limbi Germanice din Universitatea Bucuresti, are un MBA in Afaceri Internationale (la Cass Business School din Londra) si un Master of Science in Economie Politica Europeana (la London School of Economics). Ea este presedintele Asociatiei Pro.Do.Mo, un ONG extrem de activ in lupta pentru conservarea patrimoniului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri