Ramona Strugariu, proaspat numita Eurodeputat din partea aliantei USR-PLUS, in urma votului de duminica trecuta, a anuntat transparenta totala in ceea ce priveste bugetele sale, complet diferit de ce s-a intamplat pana acum in cazul majoritatii eurodeputatilor.

“As vrea sa comunic aici prima decizie pe care am luat-o in calitate de europarlamentar roman, mandatat de voi pentru a reprezenta Romania la Bruxelles, ca sa ramana scrisa, in debut de mandat:

1. Toate cheltuielile acestui cabinet vor fi publicate, in transparenta, pe site-ul meu.

2. Toate deplasarile mele profesionale (scop, cost) vor fi publicate, in transparenta, pe site.

3. Toate intalnirile cabinetului (cu lobbisti, industrii samd), inclusiv cele ale asistentilor, vor fi publicate.

Va stau la dispozitie, oricand, pentru a detalia aceste aspecte.

Cabinetul nu accepta intalniri si discutii pe teme de legislatie sau de orice alt fel cu organizatii si structuri care nu sunt inscrise in Registrul Transparentei.

Usa acestui cabinet nu va fi niciodata deschisa niciunei persoane/entitati/ organizatii care a obturat sau incalcat in vreun fel, in mod deliberat, libertatea presei, dreptul la libera exprimare, drepturile si libertatile fundamentale.

Va multumesc si ii invit pe toti colegii mei deputati europeni din toate celelalte grupuri si partide politice sa procedeze la fel”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri