3 Iunie 2019

Darius Valcov a demisionat din Guvern dupa o discutie cu premierul Dancila. Valcov a fost mana dreapta a lui Dragnea si autorul "ordonantei lacomiei"



Darius Valcov a demisionat luni din functia de consilier al premierului dupa o discutie care a avut loc luni dimineata si care a fost convocata de Viorica Dancil, conform G4Media.

Valcov, condamnat la 8 ani de inchisoare pentru coruptie in prima instanta, a fost mana dreapta a lui Liviu Dragnea in chestiunile economice inca de cand acesta a preluat sefia PSD, in 2015.

Valcov este unul dintre co-autorii programului de guvernare al PSD, dar si principalul promotor al OUG 114, pe care el a supranumit-o ”ordonanta lacomiei”. OUG 114 a avut efecte negative in energie, telecomunicatii si sistemul bancar.

Darius Valcov e inca unul din loialii lui Dragnea indepartati din guvern si de la conducerea partidului dupa condamnarea definitiva a fostului lider al PSD. Primele victime ale epurarii au fost Anca Alexandrescu, Codrin Stefanescu, Lia Olguta Vasilescu.



Citeste si