Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni ca parlamentarii social democrati "si-au aratat sustinerea pentru Guvern" si au votat pentru ramanerea la guvernare.

"Am avut la inceputul saptamanii reuniunea grupurilor parlamentare, a participat si Viorica Dancila. Colegii mei senatori si deputati au dat un vot prin care si-au aratat sustinerea pentru Guvern si au votat pentru ramanerea la guvernare. E o decizie pe care colegii au luat-o, impreuna cu Biroul Permanent National, si ramanem pe aceasta linie. (...) Am auzit ca ar exista 15 colegi senatori care ar trece la PRO Romania inainte de motiune. Va asigur ca nu exista astfel de probleme", a afirmat Fifor, scrie Agerpres.

El a declarat ca nu exista situatii ca unii colegi sa nu mai doreasca sa sustina partidul.

"Am vazut ca a iesit in spatiul public faptul ca doamna prim-ministru ar fi amenintat cu excluderea din partid. Daca la nivelul partidului exista o decizie prin care avem o linie de urmat, e absolut firesc ca in momentul in care, odata luata aceasta decizie, cei care nu doresc sa se alinieze acestei decizii au dreptul sa o spuna. Desigur, ca te gandesti ce poti sa faci in cazul in care exista colegi care nu mai doresc sa tina aceasta linie a partidului... te intrebi daca mai poti fi coleg cu dansii. Din fericire, nu avem astfel de situatii", a mai afirmat purtatorul de cuvant al PSD, potrivit sursei citate.

Intrebat daca este posibil ca premierul Viorica Dancila sa renunte la guvernare in cazul in care nu va primi votul pentru a deveni presedinte al PSD, Fifor a afirmat: "Noi suntem concentrati pe ziua de maine. E o zi importanta, dorim sa dam un semnal tuturor votantilor nostri si romanilor. Ziua de maine e despre promisiuni pe care cei din Alianta Austeritatii le-au facut. Votul romanilor asa a fost luat.. pe promisiuni", a mai sustinut Fifor.

Motiunea de cenzura intitulata "Guvernul Dancila trebuie demis! Fara OUG-uri, fara parole de acces si fara cozi la vot" va fi dezbatuta si votata marti de plenul reunit al Parlamentului.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri