Declaratie cel putin bizara a ministrului de finante Eugen Teodorovici care le-a explicat managerilor de spitale intr-o dezbatere despre problemele sistemului de sanatate sa uite de banii europeni. Pentru ca nu exista, sunt bani publici.

Eugen Teodorovici, ministrul de Finante, citat de Digi24: Uitati domne de spatiul asta, de bani europeni, nu exista bani europeni, exista o sursa de venit la bugetul de stat si punct. Regulile le facem noi in tara si ne asumam daca vrei sau nu sa platim din bani europeni.

Nu exista bani europeni, exista sursa de venit la bugetul de stat si punct.

Eu am un stil de vorbire radical, in sensul ca este ban public, banul european, imprumuturile, buget de stat, toti sunt bani publici.

Statul roman deconteaza din sursele pe care le are la dispozitie, fie ca e buget de stat, imprumuturi. Statul așeaza in pagina ce finanteaza și daca bate cu ce cere Comisia, deconteaza de acolo, daca nu asta este. Asta e logica, nu incercati sa duceti discutia ca nu iese, sau nu cu mine.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri