Cei mai importanti oameni politici din Romania, presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Vasilica Dancila, nu au ratat ocazia de a transmite felicitari jucatorilor din nationala de tineret, dupa meciul de joi cu Germania. Reactiile oamenilor au fost, insa, COMPLET diferite.

”Un parcurs exceptional al echipei nationale de fotbal a Romaniei Under-21 la Campionatul European! Tricolori, ati facut o tara intreaga mandra de voi! Va asteptam acasa!” - a scris pe Facebook presedintele Klaus Iohannis, iar acest mesaj a adunat 22.000 de aprecieri dupa 12 ore de la publicare, peste 700 de comentarii si 335 de distribuiri, scrie PROTV.

La randul sau, premierul Viorica Dancila a scris pe Facebook:

Felicitari tinerilor nostri pentru prestatia din aceasta seara! Succesul vostru va sta intotdeauna in talentul si munca voastra incredibila. Suntem alaturi de voi! #RomaniaU21”.

In comparatie cu seful statului, mesajul premierului a adunat doar 588 de aprecieri dupa aproximativ 12 ore de la postare, 255 de comentarii si 30 de distribuiri.

Reactiile romanilor la mesajele celor doi politicieni au fost diferite. In timp ce la seful statului au existat doar cateva mesaje ironice, pe pagina de socializare a premierului aproape toate comentariile iau in deradere felicitarile lui Dancila.

Reactii ironice la mesajul presedintelui Klaus Iohannis:

- ”Cu un ochi radeti si cu unul plangeti. Poate o sa aveti demaraj si ii veti felicita pe toti la Palat.”

- ”Pe unde umblati domnule Presedinte al coloniei Romania? Nu sunteti la curent cu societatea civila? Despre Sorina, fetita de la Baia de Arama nu spuneti nimic? Macar asa de trefla, sa vedem ca va pasa!”

- ”Hai ca te-ai bucurat la golurile Germaniei...”

- ”Cu un ochi plangeti, iar cu celalalt ochi radeti?”

- ”Cu cine ati tinut? Romania sau Germania?”

- ”Ati tinut cu nemtii, este?”

- ”Ati jucat la 2 capete Domnul Presedinte!!!”

Reactii ironice la mesajul premierului Viorica Dancila:

- ”Felicitari si lu’ matale ca ai dat cu gol la cultura.”

- ”Buna seara, la cozonaci se pune Scortisoara?!”

- ”Ati mai atins un obiect, doamna! Programul de guvernare e un succes! Va multumim! Avem mare noroc cu dvs! Nu ajungeam noi asa departe la Euro fara obladuirea dvs...”

- ”Cu cat vindeti legatura de leustean?”

- ”Chiar felicitari tinerilor, si felicitari celui ce a scris pentru dumneavoastra!!”

- ”Ia mai gata cu postatul pe Facebook, stim ca nu tu scrii textele. Tu habar nu ai unde s-a jucat meciul. Si daca ti-ar zice cineva ca s-a jucat la Bologna ai intreba in ce judet e aceasta comuna..”

- ”La lavabila, e obligatorie amorsa?”

- ”Lasa gargara si pune mana si contesta rezultatul la CCR, iar Adina Florea sa-i cheme in noaptea asta pe jucatorii germani, ca sigur sunt mana-n mana cu Johannis.”

- ”Vio, tu ai vazut ce a patit Gabi ultima oara pe un stadion???? Hai replierea!”

- ”La anu’, meciurile de la campionatul european se joaca pe Rapid sau pe Giulesti?”

- ”Nu stii sa vorbesti, da’ stii sa pui hashtag...”

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri