Desi ieri PSD-ALDE-UDMR anuntau ca s-au decis ca romanii din diaspora sa beneficieze de mai multe zile de vot, astazi alianta tocmai a votat un amendament, cu o zi inainte de votul din Camera Deputatilor, pentru a reintroduce listele completate de mana – exact lucrul care a incetinit votul diasporei.

Avertismentul vine din partea opozitiei USR.

“Reforma electorala PSD a reusit, diaspora va sta in continuare la coada!”, scrie deputatul USR Vlad Durus.

Stiti povestea ca PSD s-a hotarat sa lase romanii din diaspora sa voteze? Ca a constituit o comisie speciala pentru asta?

Tocmai au votat un amendament cu o zi inainte de votul din Camera Deputatilor ca sa reintroduca listele completate de mana. Adica exact lucrul principal care a incetinit votul diasporei. Amendament UDMR.

Comisia speciala a scos listele astea, Senatul a scos listele astea, dar azi si-au dat arama pe fata. Forma initiala era ca listele sa fie generate automat (in poza, coloana din stanga).

Chiar ati crezut in reforma PSD-ALDE-UDMR? Sau ca vrea sa lase diaspora sa voteze?”, incheie el.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri