Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca municipalitatea va organiza miercuri un eveniment pentru Simona Halep, care a castigat turneul de la Wimbledon. Edilul a precizat insa ca nu va participa la acest eveniment, dupa ce ultima oara aceasta a fost huiduita de un stadion intreg, "pe masura rezultatelor sale" la Primaria Capitalei.

Intrebata, inainte de CEx PSD, desare acest subiect, Firea a precizat ca primaria va organiza miercuri un eveniment pe Arena Nationala si ca Federatia de Tenis va veni cu detalii despre acesta.

Intrebata daca va participa la acest eveniment, Firea a raspuns apasat: „Nu”.

Primaria Capitalei a organizat o cermonie pentru Simona Halep si dupa ce aceasta a castigat turneul de la Roland Garros, in iunie 2018. Atunci, Firea a urcat pe scena si a fost huiduita de spectatorii prezenti pe Arena Nationala atunci cand i-a dat sportivei o placheta si un mare buchet de flori.

A iesit de pe Arena inainte de incheierea ceremoniei, moment in care huiduielile au fost si mai intense.

Gabriela Firea este considerata de multi ca fiind cel mai prost primar pe care l-a avut Bucurestiul, aceasta reusind in trei ani sa bage PMB in faliment.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri