Comitetul Executiv al PSD a votat ca partidul sa aiba candidat propriu la prezidentiale si sa inceapa negocieri cu partidul lui Victor Ponta si cu ALDE pentru sustinerea candidatului PSD. De asemenea, Viorica Dancila le-ar fi transmis social-democratilor ca, in cazul in care PSD nu va intra in turul al doilea al alegerile prezidentiale, atunci ea va fi prima care isi va da demisia de la sefia partidului.

Comitetul Executiv al PSD a votat ca partidul sa aiba candidat propriu la prezidentiale si sa inceapa negocieri cu partidul lui Victor Ponta si cu ALDE pentru sustinerea candidatului PSD. Desi nu se afla pe ordinea de zi a sedintei CEX al PSD de luni, subiectul candidatului partidului la alegerile prezidentiale a fost abordat abrupt si tensionat, dupa ce Gabriela a cerut ca partidul sa ia o decizie, conform Hotnews.ro.

"Trebuie sa stabilim daca e candidatul din partidul nostru sau din alte partide. Am crescut in sondaje, dar daca oamenii vad ca nu stim ce avem de facut nu e bine. Avem datoria ca aici sa luam niste decizii. Trebuie sa ne hotaram ce facem: sustinem candidatura lui Calin Popescu Tariceanu sau avem candidat si atunci poate ne sustin altii pe noi. De aceea cred ca astazi trebuie sa luam o decizie. Nu este despre o persoana sau alta. Cred ca trebuie sp ne spunem toti punctul de vedere si sa clarificam, ar fi spus Dancila, citata de Digi24.

De asemenea, Viorica Dancila le-ar fi transmis social-democratilor ca, in cazul in care PSD nu va intra in turul al doilea al alegerile prezidentiale, atunci ea va fi prima care isi va da demisia de la sefia partidului, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Sursa foto: Agerpress foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri